• Lorem ipsum
G4 - G9 Lichtbron | Segula G4 - G9 Lichtbron | Ledlamp G4 | Ledlamp G9

Het perfecte alternatief voor hallogeenlampen

Ledlampen met een G9 of G4 fitting zijn het ideale alternatief voor je hallogeenlampen. Ze bieden je namelijk veel meer voordelen. Zo verbruiken ze veel minder en doordat je de G9 ledlampen uit het Segula assortiment ook bijna allemaal kan dimmen, bespaar je nog meer energie! Daarnaast zijn halogeenlampen veel kwetsbaarder. Bij een simpele stoot kan deze het al begeven. Dit kom je nooit tegen bij een ledlamp. G9 led-capsules worden vaak gebruikt in wand-, tafel- en vloerlampen en G4 led-capsules eerder in kroonluchters, afzuigkappen, inbouwspotjes, enzovoort.

Combineer en zorg voor nog meer sfeer

In het Segula assortiment vind je niet alleen ledverlichting met een G4 of G9 fitting, maar ook ledlampen met tal van andere lampvoeten. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in heel wat verschillende designs en vormen. Als je dus graag je interieur stijlvol en knus maakt, is het een goed idee om ze te combineren!

Verlichting koop je met plezier bij Podiumtechniek

Verlichting kopen is een plezier in onze webshop, want je kan hier vaak profiteren van een mooie korting. Bovendien bieden wij je steeds scherpe prijzen aan. Daarnaast is er een ruime keuze aan verschillende lampvormen en fittingen. Als je ons aanbod bekijkt, weet je dus zeker dat je altijd de juiste verlichting vindt!

G4 - G9 Lichtbron | Segula G4 - G9 Lichtbron | Ledlamp G4 | Ledlamp G9

Wil je graag een G4 of G9 ledlamp kopen voor je zaak? Dan zijn Segula ledlampen een goede keuze. Dankzij hun vele voordelen stellen ze namelijk nooit teleur! Kom hieronder meer te weten over deze topper, zodat jij binnenkort ook van kwalitatieve verlichting kan genieten!

Gezelligheid tegen een lage prijs

De Segula G4 en G9 ledlampen zijn een waar plezier om te gebruiken door hun warme lichtkleur. Ze zorgen altijd voor de meest gezellige sfeer in je interieur. Een groot voordeel, want zo houd je je klanten tevreden! Doordat ze volledig vervaardigd zijn uit glas, zijn ze bovendien milieuvriendelijk en dat is de dag van vandaag zeker mooi meegenomen! En het wordt nog beter: de G4/G9 ledlampen zijn erg energiezuinig en duurzaam. Dat wil zeggen dat ze je met tijd heel wat geld uitsparen. Als je dus kiest voor de Segula ledlamp met G4 of G9 fitting, krijg je gezelligheid aan een scherpe prijs!

Lees meer