• Lorem ipsum
Spiegelkoplampen | Segula Spiegelkop Led-lampen

Subtiele verlichting voor meer gezelligheid

De spiegelkoplampen zijn allemaal voorzien van een reflecterende schaal. Hierdoor wordt het licht zijdelings en naar achteren uitgestraald. Met als gevolg een bijzonder subtiele verlichting die zorgt voor de nodige gezelligheid. De Spiegelkop ledlampen komen het best tot hun recht in hanglampen, spiegels of open armaturen.

Spiegelkoplampen: ontdek de diverse uitvoeringen en vormen

De Segula spiegel koplamp is verkrijgbaar in verschillende vormen. Dat is een groot voordeel, want zo vind je altijd de beste lamp voor jouw zaak! Zo zijn er bijvoorbeeld de opvallende wereldbol ledlampen, de elegante led-druppellampen en de charmante led-gloeilampen, allen verkrijgbaar met spiegelkop. De ledlampen worden daarnaast onderverdeeld in diverse series met elk hun unieke eigenschappen. We geven je alvast een blik op het assortiment!

Ambient serie

De mooie Ambient serie bestaat uit led-spiegelkoplampen die dimbaar zijn. Ze zijn ook voorzien van een aangenaam warme lichtkleur die verandert tijdens het dimmen. Hierdoor is het eenvoudig om voor de juiste sfeer te zorgen. Er zijn veel prachtige modellen, zoals de Segula LED Globe 125 spiegelkop goud die dankzij zijn formaat perfect is voor het verlichten van grote ruimtes. Daarnaast is de Segula LED-lamp spiegelkop koper 4 W een aanrader als je van ledlampen met een klassiek karakter houdt.

Curved serie

De led spiegelkoplampen uit de Curved serie zijn ontworpen voor de durvers! Dankzij de unieke vormgeving, zijn het stuk voor stuk blikvangers in je interieur. Daarom gebruik je ze ook het best in combinatie met een open armatuur. Op die manier valt hun schoonheid beter op! De Segula Grand Mushroom Matt Black ledlamp is alvast een topper uit de serie!

Vind altijd de perfecte verlichting voor je zaak bij Podiumtechniek

Wil je spiegelkoplampen kopen of heb je liever andere stijlvolle ledlampen? Dan zit je bij Podiumtechniek goed, want door het grote aanbod vind je altijd wat je zoekt! Doordat we onze producten steeds scherp prijzen, hoef je ook nooit veel geld uit te geven. Dat is altijd mooi meegenomen! Bekijk nu ons aanbod, zodat je binnenkort kan genieten van de perfecte verlichting!

Spiegelkoplampen | Segula Spiegelkop Led-lampen

Voor charmante verlichting met een warme lichtkleur ben je bij Podiumtechniek op de juiste plek, want in ons assortiment vind je de Segula spiegelkoplampen. Deze bijzondere blikvangers zijn een must-have voor je zaak én woning. Ontdek hieronder de verschillende soorten en geniet binnenkort van sfeervolle verlichting!

Hoogwaardige ledlampen met een unieke uitstraling

De Segula led-spiegelkoplampen hebben niet alleen een bijzondere uitstraling, maar zijn ook voorzien van een warme lichtkleur dankzij de unieke led-technologie. Daarnaast zijn ze volledig vervaardigd uit glas en vrij van giftig kwik. Dat maakt hen zowel duurzaam als milieuvriendelijk. Als je kiest voor de hoogwaardige Segula led spiegelkoplamp weet je dus zeker dat je altijd voor de juiste sfeer zorgt. Bovendien is het de beste keuze om geld te besparen!

Lees meer
Helaas...
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.. maar wij helpen u graag verder met zoeken! Mail uw vraag naar [email protected] of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina