• Lorem ipsum
De meest gebruikte lampen bij theater en evenementen

Groot assortiment

Van de iconische PAR64-lampen tot de veelzijdige halogeenstudio- en theaterlampen, onze collectie Osram-lampen biedt een breed scala aan opties om te voldoen aan de diverse verlichtingsbehoeften van professionals in de entertainmentindustrie. Of je nu op zoek bent naar lampen die een dramatisch effect creëren op het podium, de perfecte belichting bieden voor filmopnamen, of de sfeer versterken tijdens een evenement, bij Podiumtechniek.nl vind je wat je nodig hebt.

Krachtige Prestaties en Betrouwbare Leverbaarheid

Osram-lampen staan bekend om hun krachtige prestaties, nauwkeurige kleurweergave en betrouwbare leverbaarheid. Onze lampen zijn de perfecte keuze voor professionele filmproducties, theatershows en live-evenementen. Wij begrijpen de eisen van de entertainmentindustrie en streven ernaar om alleen de beste verlichtingsoplossingen te bieden voor jouw projecten.

Wil je je volgende project verlichten met de ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid van Osram-verlichting? Ontdek dan onze uitgebreide collectie Osram Lampen onder de categorie 'Lampen' op Podiumtechniek.nl. Met onze hoogwaardige lampen van Osram ben je verzekerd van een indrukwekkende en betrouwbare verlichtingsoplossing voor elke theater- of evenementensetting.

De meest gebruikte lampen bij theater en evenementen

Ontdek onze meest verkochte lampen voor theater en evenementen

In de bruisende wereld van theater en evenementen is de juiste verlichting essentieel voor het creëren van de gewenste sfeer en het overbrengen van de boodschap naar het publiek. Bij Podiumtechniek.nl zijn we trots op onze uitgebreide selectie van hoogwaardige lampen van het gerenommeerde merk Osram, perfect geschikt voor een breed scala aan theater- en evenemententoepassingen.

Lees meer
Osram komt met het alternatief voor de halogeen Par lamp van Tungram en Philips . De Osram CP62 Medium Flood nu direct te bestellen!
Osram is het alternatief voor Tunsgram CP60 en Philips CP60
Osram 64748 XS halogeenlamp: ideaal voor studio's en theaters. Geschikt voor verschillende armaturen met 3200 K kleurtemperatuur. Belangrijk: veiligheid staat voorop. Specs: 1000W, 230V, GY9.5 basis, S180 brandpositie.
Osram 64670 halogeenlamp, ideaal voor professionele film- en tv-producties. Kleur nauwkeurige verlichting met verschillende kleur temperaturen.
Ontdek de veelzijdige toepassingen van Osram 64672 halogeenlampen voor studio's en theaters. Geschikt voor professionele film- en tv-producties, theaterpodia en entertainmentevenementen.