• Lorem ipsum
E14 fitting | kleine armaturen E14 fitting |

Als je graag wilt weten welke E14 ledlamp er het best bij jou past, is het een goed idee om ons om raad te vragen. Doordat wij heel wat ervaring hebben omtrent verlichting, kunnen wij je zeker helpen. Het is ook goed om te weten dat alle E14 ledlampen in ons assortiment zuinig, milieuvriendelijk en dimbaar zijn.

E14 fitting ledlamp kopen bij Podiumtechniek

Het is een goed idee om je E14 fitting ledlampen te bestellen bij Podiumtechniek. Tenminste als je graag geld wilt uitsparen, want onze ledlampen met E14 fitting zijn erg scherp geprijsd. Je kan zelfs nog meer geld uitsparen door al de lampen die je nodig hebt in één keer te kopen. Dan heb je recht op een stapelkorting.

Wil jij je zaak opfleuren en heb je daarvoor meerdere E14 ledlampen nodig? Geen probleem, want dan kan je bij ons gewoon een eenvoudige offerteaanvraag doen. Als je ook ledlampen met een andere fitting zoekt, raden we je aan om de rest van ons assortiment te bekijken. E27, s14d en G9 ledlampen, we hebben ze allemaal en nog veel meer!

E14 fitting | kleine armaturen E14 fitting |

Fitting E14

E14 is naast E27 de meest voorkomende fitting. Als je er dus voor kiest om ledlampen met een E14 fitting te kopen, passen ze op een breed scala aan armaturen. De E14 ledlampen zijn echter vooral ideaal voor kleine armaturen, omdat ze een schroefdraad hebben met een diameter van veertien centimeter. Vaak hebben deze soort ledlampen een langwerpige vorm en worden ze toegepast als sfeerverlichting, op plekken waar minder helderheid nodig is. Maar dat is zeker niet altijd het geval. Er zijn namelijk nog voldoende andere lampvormen om uit te kiezen. E14 fitting ledlampen bestaan daarnaast in diverse lichttemperaturen en verschillende glaskleuren. Je vindt dus zeker de perfecte E14 ledlamp voor in jouw armatuur!

Assortiment van stijlvolle ledlampen

Segula heeft heel veel E14 fitting ledlampen in zijn assortiment, zoals het charmante kaarsmodel dat perfect is als je je interieur een warme uitstraling wilt geven. Deze ledlamp is ook verkrijgbaar in het helder. Er zijn daarnaast bolvormige E14 ledlampen, reflector E14 ledlampen, radiostijl E14 fitting ledlampen en nog veel meer.

Lees meer