• Lorem ipsum
Spot voor museum en beurzen | LED-museumverlichting

Al met al bieden spots een effectieve en veelzijdige verlichtingsoplossing voor het benadrukken van specifieke objecten, het creëren van de gewenste sfeer en het verbeteren van de algehele bezoekerservaring in musea, galeries en op beurzen.

SPX | SYCLOSPOT LP35 Led Spot

De SYCLOSPOT LP35 Led Spot van SPX is een krachtige en gerichte oplossing voor de belichting van kunstwerken en objecten in musea en op beurzen. Met een vermogen van 29W en een openingshoek van 40° biedt deze spot de mogelijkheid om het licht nauwkeurig te richten, waardoor details en texturen van het kunstwerk beter zichtbaar worden. Door zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid is de SYCLOSPOT LP35 uitermate geschikt voor het creëren van diepte en contrast, het accentueren van specifieke objecten, en het vermijden van verblinding.

SPX | EXPOLIGHT LED

De EXPOLIGHT LED van SPX is een compacte en energie-efficiënte oplossing voor tentoonstellingsverlichting. Met een vermogen van 14W, een openingshoek van 36° en een kleurtemperatuur van 4000K biedt deze spot een evenwichtig en comfortabel licht, ideaal voor het creëren van een bepaalde sfeer en het scheiden van verschillende tentoonstellingsgebieden. Daarnaast kan de EXPOLIGHT LED op beurzen effectief worden ingezet om de merkidentiteit te benadrukken door logo's en producten van exposanten op te lichten. Deze spot is een veelzijdige keuze voor zowel musea, galeries als beurzen.
Spot voor museum en beurzen | LED-museumverlichting

Spots spelen een belangrijke rol in musea, galeries en op beurzen vanwege hun vermogen om specifieke objecten, kunstwerken of exposities te benadrukken en de aandacht van het publiek te vestigen op wat belangrijk is.

  1. Accentueren van kunstwerken: Een van de belangrijkste functies van spots is het accentueren van individuele kunstwerken of objecten in een ruimte. Door gericht licht op een kunstwerk te richten, kunnen de details, kleuren en texturen beter zichtbaar worden, waardoor de bezoekers een beter begrip en waardering krijgen voor het werk. 

  2. Creëren van sfeer: Spots kunnen worden gebruikt om een specifieke sfeer te creëren in de tentoonstellingsruimte. Door verschillende lichtkleuren en intensiteiten te gebruiken, kan de verlichting de algehele stemming en ambiance van de ruimte beïnvloeden.

  3. Contrast en diepte toevoegen: Het gebruik van spots kan helpen bij het creëren van contrast en diepte in een ruimte. Door objecten op een podium te plaatsen met gerichte spots, ontstaat er een gevoel van diepte en dimensie in de tentoonstelling.

  4. Scheiding van tentoonstellingen: In grote musea en beurzen kunnen spots worden gebruikt om verschillende tentoonstellingsgebieden van elkaar te scheiden. Door bepaalde delen van de ruimte te accentueren met spots, kunnen de bezoekers gemakkelijk de focus leggen op verschillende exposities of kunstwerken.

  5. Flexibiliteit in belichting: Spots zijn vaak richtbaar en kunnen worden aangepast om de lichtbundel te concentreren op specifieke punten. Dit geeft de verlichtingsontwerpers de mogelijkheid om het licht nauwkeurig te sturen en aan te passen aan de unieke behoeften van verschillende kunstwerken of exposities.

  6. Voorkomen van verblinding: In musea en galeries is het belangrijk om het publiek comfortabel te houden terwijl ze kunstwerken bekijken. Door spots te gebruiken, kan de verlichting nauwkeurig worden gericht om te voorkomen dat het direct in de ogen van bezoekers schijnt en ongemak veroorzaakt.

  7. Merkidentiteit op beurzen: Op beurzen kunnen spots worden gebruikt om logo's, branding en producten van exposanten te verlichten, waardoor ze opvallen tussen de vele andere stands en aandacht trekken van het beurspubliek.

Lees meer
De SPX Expolight LED projector is een technologisch hoogstandje met een strak design, speciaal ontworpen voor het verlichten van professionele ruimtes
Ontdek de SPX | MOOVEO HR Mini Led Spot met een vermogen van 3W en 12V DC, uitgerust met een potentiometer. Deze veelzijdige, compacte led spot biedt hoge lichtopbrengst, on-board dimming en verschillende montagemogelijkheden.
Ontdek de SPX | SYCLOSPOT LP35 Led-Spot met een openingshoek van 40°, een spotlight die energie-efficiëntie en krachtige lichtopbrengst harmonieus combineert. Deze spotlight is uitgerust met vaste optische lenzen en een breed stralingshoek van 40°
Als u op zoek bent naar een veelzijdige, krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing, dan is de SPX | SYCLOSPOT LP35 Led-Spot een uitstekende keuze
Verlicht je ruimte optimaal met de SPX | ILYAD Led Fresnel TW, een krachtige en flexibele LED-armatuur met tunable white technologie en een hoge CRI waarde. Uitstekende lichtopbrengst, lange levensduur van de LED-bron en diverse montageopties. Bekijk nu!
Ontdek de SPX | ILYAD Led wash LP18, een asymmetrische indoor led wash voor verbluffende muurwas-effecten. Ideaal voor professionele lichtontwerpen in architectuur, retail en kunstgalerijen
Ontdek de SPX | LEXYS led spot, perfect voor architecturale en auditoriumverlichting. Met een high-output LED, flexibele montageopties, en een indrukwekkende CRI van 97, biedt deze 13W spot uitstekende lichtkwaliteit en duurzaamheid
Ontdek de SPX | LEXYS ZOOM Led spot, de ideale focusbare en dimbare spotlight voor architecturale en auditoriumverlichting. Met een hoge lichtopbrengst, uitstekende CRI van 97
Ontdek de krachtige, efficiënte verlichting van de SPX | SYCLOSPOT LP18 LED Spot. Met een vermogen van 21W en een hoge lichtopbrengst en 7 jaar garantie.
Ervaar de verlichtingsrevolutie met de SPX | SYCLOSPOT LP18 led spot. Deze krachtige LED-spot combineert een hoge lichtopbrengst met een laag energieverbruik en tilt uw verlichting naar een hoger niveau
Met een levensduur van de ledbron van 140.000 uur en een garantie van 7 jaar, belooft de SYCLOSPOT LP18 een langdurige, betrouwbare verlichtingsoplossing te zijn
Verlicht je ruimte op een superieure manier met de SPX | SYCLOSPOT LP25 LED Spot. Deze hoogwaardige LED-spot van 29W zorgt voor een hoge lichtopbrengst, waardoor het de perfecte verlichtingsoplossing is voor elke setting.