• Lorem ipsum
Segula Basic Line ledlampen

Diverse prachtige klassieke vormen

Als je van mooie klassieke vormen houdt, ben je vast erg dol op deze collectie. Je hebt de keuze uit verschillende modellen die je mooi met elkaar kan combineren. Elke lamp uit de collectie is ook voorzien van een warme lichtkleur en een E27 fitting. Dit is de standaardfitting wat betekent dat het in de meeste armaturen past. Benieuwd naar de mogelijkheden? We werpen een blik op de interessante Basic collectie van Segula!

Bij Podiumtechniek geniet je van de hoogste kwaliteit aan de scherpste prijs

Podiumtechniek is de beste plaats om je ledlampen te kopen, want bij ons vind je een breed assortiment aan kwalitatieve lampen. De kans dat je er vindt wat je zoekt, is dus groot. Bovendien zijn onze ledlampen steeds scherp geprijsd en staan wij altijd voor je paraat. Bij twijfels kan je ons dus steeds om hulp vragen. Dat is fijn, want op die manier koop je altijd de beste ledlampen voor je woning of zaak!

Segula Basic Line ledlampen

De Segula Basic line bevat basislampen van de beste lichtkwaliteit. Doordat ze verkrijgbaar zijn in diverse vormen passen ze goed in verschillende ruimtes. Wil je sfeervolle verlichting kopen om je interieur mee op te krikken? Dan is deze mooie collectie een kijkje waard!

Perfecte combinatie tussen elegantie en duurzaamheid

De Basic line bestaat uit ledlampen van de allerhoogste kwaliteit. Ze kunnen dus goed tegen een stootje en gaan daarom lang mee. De lampen hebben daarnaast een mooie elegante vorm waar je naar kan blijven staren. Je laat ze helemaal tot hun recht komen in een mooie open of doorzichtige armatuur.

Bespaar op je energierekening

Ledlampen zijn altijd spaarzamer dan halogeenlampen, maar die van Segula gaan nog een stapje verder. Want doordat ze voorzien zijn van de nieuwste ledtechnologie zijn ze nog zoveel spaarzamer. Dat betekent dat je een groot verschil merkt op je energierekening. En daar word je blij van!

Lees meer
Helaas...
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.. maar wij helpen u graag verder met zoeken! Mail uw vraag naar [email protected] of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina