• Lorem ipsum
Stadsschouwburg De Harmonie - Leeuwarden

Stadsschouwburg De Harmonie - Leeuwarden

De Harmonie is de stadsschouwburg en concertzaal van Leeuwarden en staat in de top vijf van grootste schouwburgen van Nederland. Het is het podium geweest voor topstukken als Ciske de Rat en Slava's Snowshow. Daarbij was De Harmonie ook het culturele hart van Leeuwarden Friesland Culturele Hoofdstad van 2018.

Theater, vergaderen en film

Het gebouw heeft drie theaterzalen, drie kleinere vergaderzalen en twee grote foyers. De grootste zaal biedt maximaal ruimte aan duizend bezoekers. Het gebouw biedt tevens plaats aan een inpandig filmhuis, waar nu het Centrum voor Film in Friesland is gehuisvest. Jaarlijks zijn er meer dan 650 activiteiten voor een totaal aan 250.000 bezoekers.

Gastvrij theater

De Harmonie is lid van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD). Zowel in 2018 als in 2019 werd Stadsschouwburg De Harmonie door de FNV Kunstenbond uitgeroepen tot het 'Meest gastvrije Theater van Nederland'.

Draadloze DMX-sturing

Zoals zo veel theaters maakt De Harmonie gebruik van de A BEE DMX Remote, waarmee armaturen vanaf elke positie in de zaal of op het podium draadloos kunnen worden bediend. SRS NDP-dimmers vormen het hart van de lichtsturing.

Winnaar
A-BEE set met handzender en basisstation
LED Dimmer
De SRS-lighting Dimmer 12-kanaals NDP is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is
SRS Lighting NDP RCK: Een 12-kanaals installatiedimmer voor RCK-systemen. Eenvoudige vervanging voor vaste installaties. Betrouwbaar en duurzaam met snelle respons