• Lorem ipsum
Versterkersystemen

Configuraties

De systemen die we voeren bestaan uit losse componenten die in verschillende configuraties voor uiteenlopende toepassingen kunnen worden ingezet. Bijvoorbeeld: 10-inch fullrange kasten kunnen losstaand worden gebruikt als kleine set voor het versterken van spraak en achtergrondmuziek, maar in combinatie met een actieve subwoofer ook als krachtig PA voor voorstellingen en concerten. Door de vorm zijn ze ook als horizontale array in te zetten.

Bi-amping

De versterkers bieden naar keuze drie, vier of zes kanalen. Daarbij leveren ze zó veel vermogen dat ze moeiteloos parallel aangesloten luidsprekers kunnen aandrijven. Bij het doorlussen kun je ook vier-aderige speakON-kabels gebruiken, zodat bi-amping en tri-amping vanuit de versterker mogelijk is. Voor verschillende configuraties zijn er interne presets voor de instellingen van de crossovers en EQ’s. Instellingen zijn ook handmatig te maken – bijvoorbeeld aan de hand van eigen meetsoftware - en kunnen worden opgeslagen.  

High-end

De Voice-Acoustic HDSP-serie versterkers zijn ontwikkeld met de hoogste eisen op het gebied van audiokwaliteit en betrouwbaarheid in gedachten. Ze maken gebruik van klasse-D-versterkers en een samplingrate van 64-bits / 96kHz, wat de basis legt voor een praktisch high-end geluidskwaliteit.

Dante

De versterkers zijn via ethernet en USB desnoods draadloos te bedienen en binnen afzienbare tijd zijn de modellen die wij voeren ook verkrijgbaar met Dante, waarmee ze naadloos te integreren zijn in grotere systemen die verschillende zalen bedienen en bij omvangrijke evenementen.

Versterkersystemen

Bij het samenstellen van een assortiment PA-systemen hebben we vooral gekeken naar hoe praktisch de verschillende componenten met elkaar te gebruiken zijn en of ze voldoen aan de zeer hoge eisen die er in theaters aan geluidskwaliteit worden gesteld. In die omgeving is het ideale geluidsversterkingssysteem immers een ‘onhoorbaar’ systeem, wat betekent dat het volume weliswaar wordt versterkt, maar dat de klankkleur van de oorspronkelijke geluidsbron niet verandert.

Lees meer