• Lorem ipsum
Theater De Leest

Theater De Leest

Theater De Leest is hét theater en filmhuis van Waalwijk, in het hart van regio De Langstraat. Jaarlijks brengt Theater De Leest in twee theaterzalen circa 220 theatervoorstellingen en 250 bioscoopfilms en vinden er 200 zakelijke en sociaal-culturele evenementen plaats. De Leest ontvangt per seizoen ruim 90.000 bezoekers.

Podiumtechniek B.V. zorgde bij Theater De Leest vooral voor de infrastructuur. Er werden onder meer SRS-dimmerpacks voor de 128 kringen en SRS-stroomverdeling geplaatst. De bekabeling werd rigoureus onder handen genomen.

Daarnaast leverde Podiumtechniek B.V. podiumverlichting in de vorm van RVE halogeenspots. Ook het zaallicht werd door Podiumtechniek geplaatst. 

Zoals zoveel theaters in Nederland maakt De Leest ook gebruik van de ModulAir A-BEE draadloze DMX-afstandsbediening. Deze maakt het leven van de lichttechnicus aanzienlijk simpeler. 

Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel
19-inch paneel 24x A-type connector + TEN47- of Socapex 37-opening voor montage van ModulAir-PCB's en multiconnectors
Winnaar
A-BEE set met handzender en basisstation
Deze SRS Lighting DMX-splitter 10-kanaals heeft 10 DMX-uitgangen en Neutrik powerCON spanningstoevoer. Makkelijk te monteren in een 19-inch rack.
Print met 4x XLR 3PIN Female-connector, voorzien van een 14-pins IDC-connector.
PCB met 4x XLR 5-pin female. Om DMX-uitgangen te integreren in een ModulAir set-up, bijvoorbeeld in een stagebox die het signaal doorgeeft aan een etherCON-connector.
De Quick Triggerclamp van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty en 1 van de makkelijkste klemmen op je spots mee op te hangen.
Print met 4x Neutrik XLR Male-connector, voorzien van een 14-pins IDC-connector.
De draadloze DMX-ontvanger van SRS Light is voorzien van XLR-uitgang en een geschakelde voeding, waardoor de netspanning mag variëren tussen 85V en 265V
De Dimmer 12-kanaals DDP van SRS-Lighting is een zeer compacte 19inch dimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time, voor een betaalbare prijs