• Lorem ipsum
Segula*

Segula

Al 10 jaar staat het merk Segula voor innovatie, topkwaliteit en tijdloze vormgeving. Deze fundamentele waar- den zijn de basis geweest tijdens de ontwikkeling van ons exclusief gamma lichtbronnen.

Voor de meeste mensen geeft de klassieke gloeilamp het mooiste kunstlicht. De mooie lichtspreiding, de warme lichtkleur en de uitstekende kleurweergave zorgen ervoor dat dit licht zeer sterk lijkt op het zachte avondlicht van de zon. Segula lampen geven mensen dit aangename, warme licht van de gloeilamp terug zonder compromissen in kleurweergave, kwaliteit of esthetiek en dit door het gebruik van energiezuinige LED filament technologie met een zeer hoge levensduur.

Ons doel is een minimale belasting voor het milieu te realiseren door het zorgvuldig gebruik van traditionele materialen, door het vermijden van schadelijke stoffen en door het volledig recycleren van onze producten. Door het vervangen van gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen door Segula lampen met een uiterst hoge efficiëntie en een uiterst laag energieverbruik draagt u bij aan een gezonde en duurzame toekomst voor uzelf,

uw kinderen en uw kleinkinderen.