• Lorem ipsum
Nationale Opera & Ballet - Amsterdam

Nationale Opera & Ballet - Amsterdam

De Stopera in avondlichtNationale Opera & Ballet is het epicentrum van zowel traditionele als grensverleggende opera en ballet in Nederland. Met voorstellingen die zich op cultureel gebied in de wereldtop bevinden, schaart Nationale Opera & Ballet zich onder de toonaangevende gezelschappen wereldwijd.

Van huis uit zijn de eisen die bij Nationale Opera & Ballet artistiek aan inhoud, performance en scenografie worden gesteld extreem hoog, en de techniek - de belichting en het akoestische en versterkte geluid – houdt daar gelijke tred mee. Om die reden is het theater voorzien van het meest vooruitstrevende en creatief uitdagende wat de markt op het moment van aanschaf te bieden heeft.

Europese aanbesteding

Op basis van een Europese aanbesteding levert Podiumtechniek B.V. onder meer profielspots en washes van het merk JB-Lighting: P12 en P18 Profiles en P18 Wash, alle in HCRI-versie.

Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel
CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
Deze SRS Lighting DMX-splitter 10-kanaals heeft 10 DMX-uitgangen die individueel zijn toe te kennen aan de A- of B-ingang.
Deze SRS Light DMX-splitter 4-kanaals heeft 4 DMX-uitgangen en is zeer gemakkelijk te monteren aan een truss of trek. Op alle SRS-splitters zit levenslange garantie!
De Dimmer 12-kanaals DDP van SRS-Lighting is een zeer compacte 19inch dimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time, voor een betaalbare prijs
De switchpack 12-kanaals is altijd handig voor het schakelen van apparaten die niet gedimd mogen worden. Deze switchpacks hebben geen miniumload
1100W LED
De P18 MK2 Wash is een hoogwaardige washlight met 1.100 watt witlicht led-module, messenmodule en fresnel-lens, die speciaal is ontworpen voor grote show- en theaterpodia.