• Lorem ipsum
Reflectorlampen | Segula Reflector Led-lampen|

Reflectorlampen: een blik op het assortiment

Segula heeft verschillende series die elk een eigen stijl hebben. De led-reflectorlampen zijn daarom ook verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Of je nu graag een moderne reflectorledlamp hebt of liever een klassieke, je vindt het sowieso terug in het assortiment. Kom hieronder meer te weten over de verschillende mogelijkheden om je interieur te laten stralen!

Ambient serie

De mooie Ambient serie is de perfecte keuze voor sfeervolle verlichting. De ledlampen uit deze serie hebben dankzij de unieke led-technologie een lichtkleur die warmer wordt tijdens het dimmen. Zo zorg je eenvoudig voor de nodige gezelligheid tijdens de avond!

Float serie

De ledlampen uit de Float serie zijn werkelijk uniek en dat is nog zacht uitgedrukt. Dankzij de soft filament-technologie lijken ze te zweven. Het zijn bijzondere blikvangers die zowel een woonkamer, eetruimte, hotelfoyer als andere ruimte opfleuren.

Geniet nog meer van je verlichting dankzij Podiumtechniek

Het is altijd een goed idee om verlichting te kopen bij Podiumtechniek, want op die manier geniet je van veel voordelen. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld enkel ledlampen van de beste kwaliteit en houden wij onze prijzen steeds laag. Daarnaast is er een breed assortiment om uit te kiezen en kan je bij ons makkelijk een offerte aanvraag doen voor maatwerk. Als je een kijkje neemt in onze webshop, kan je er dus zeker van zijn dat je altijd de ideale verlichting vindt!

Reflectorlampen | Segula Reflector Led-lampen|

Ben je op zoek naar kwalitatieve verlichting die ook nog eens erg sfeervol is? Dan is het interessant om de led-reflectorlampen te ontdekken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en passen mooi bij verschillende interieurstijlen en ruimtes. Kom hieronder meer te weten over deze topper uit het Segula assortiment!

Leg de mooiste accenten

Bij het zoeken naar de juiste verlichting is ook accentverlichting heel belangrijk. Vooral als je een ruimte erg sfeervol wilt maken. De Segula led-reflectorlampen zijn in dat geval perfect om te gebruiken. Met hun helderheid lichten ze namelijk eenvoudig de meest donkere hoekjes op. Daarnaast zijn ze heel energiezuinig en doordat ze volledig vervaardigd zijn uit glas ook erg milieuvriendelijk. Gebruik de reflector ledlampen om objecten te verlichten of om het gewoon gezelliger te maken!

Lees meer