• Lorem ipsum
De Nieuwe Schuur - Herpt

De Nieuwe Schuur - Herpt

Herptse Schuur van bovenafMet De Nieuwe Schuur is enerzijds een markant gebouw gerealiseerd, maar bovenal een inspirerende en betaalbare werkplek waar kunstenaars zich kunnen (blijven) ontwikkelen.  Ze  doen hun best om dit voor iedereen toegankelijk te houden, niet in de laatste plaats voor makers.

Ze streven naar de verbintenis van kunstenaars en bedrijven. Door die in De Nieuwe Schuur samen te brengen, ontstaan nieuwe initiatieven en mogelijkheden, kunnen ze gebruikmaken van elkaars kennis en kwaliteiten. Zo vormt zich een betrokken kring van liefhebbers die de kunsten laten groeien.

Podiumtechniek zorgde voor het ontwerp en de realisatie van het theaterlicht en het geluid. Om het werken met de installatie zo simpel mogelijk te maken werd er gekozen voor een systeem met presets, waarbij bezoekende makers op een gemakkelijke manier kunnen switchen tussen een elementaire licht- en geluidsplan, en een uitgebreider set-up met aanzienlijk meer mogelijkheden voor enscenering. Meer over de realisatie van het licht en het geluid.

 

 

De switchpack 12-kanaals is altijd handig voor het schakelen van apparaten die niet gedimd mogen worden. Deze switchpacks hebben geen miniumload.
CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
Deze SRS Lighting DMX-splitter 10-kanaals heeft 10 DMX-uitgangen en Neutrik powerCON spanningstoevoer. Makkelijk te monteren in een 19-inch rack.
Headset-microfoon met 3mm condensatorkapsel. Het resultaat van focus en toewijding m.b.t. perfecte head-worn microfoons voor gebruik in theaters en bij evenementen.
Wandbox 4x D-Type connector gaten + 1x PG21 gat
JAG Headset-microfoon met 3mm condensatorkapsel. Het resultaat van focus en toewijding m.b.t. perfecte head-worn microfoons voor gebruik in theaters en bij evenementen.
Mini-jack-connector/kabel voor gebruik van de JAG IMX6A en X6A met zenders uit de EW-serie van Sennheiser.
De Paveosub-112 is een zeer compacte basreflex-subwoofer bedoeld voor universele toepassingen; mobiel of in vaste installaties. De sub is 's werelds laagste 12-inch subwoofer.
Deze SRS Light DMX-splitter 4-kanaals heeft 4 DMX-uitgangen en is zeer gemakkelijk te monteren aan een truss of trek. Op alle SRS-splitters zit levenslange garantie!
De Voice-Acoustic Modular-10 is een compacte en krachtige luidspreker met hoogwaardige 10-inch/1-inch neodymium-drivers en een passief crossover.
De HDSP-3A is een 3-kanaals DSP-versterker met tweevoudige technologie en heeft een uitgangsvermogen van 4.000W in 4Ω.
Eindversterker met twee identieke kanalen, dubbele voeding en geïntegreerd luidsprekermanagement.