• Lorem ipsum
De Nieuwe Schuur - Herpt

De Nieuwe Schuur - Herpt

Herptse Schuur van bovenafMet De Nieuwe Schuur is enerzijds een markant gebouw gerealiseerd, maar bovenal een inspirerende en betaalbare werkplek waar kunstenaars zich kunnen (blijven) ontwikkelen.  Ze  doen hun best om dit voor iedereen toegankelijk te houden, niet in de laatste plaats voor makers.

Ze streven naar de verbintenis van kunstenaars en bedrijven. Door die in De Nieuwe Schuur samen te brengen, ontstaan nieuwe initiatieven en mogelijkheden, kunnen ze gebruikmaken van elkaars kennis en kwaliteiten. Zo vormt zich een betrokken kring van liefhebbers die de kunsten laten groeien.

Podiumtechniek zorgde voor het ontwerp en de realisatie van het theaterlicht en het geluid. Om het werken met de installatie zo simpel mogelijk te maken werd er gekozen voor een systeem met presets, waarbij bezoekende makers op een gemakkelijke manier kunnen switchen tussen een elementaire licht- en geluidsplan, en een uitgebreider set-up met aanzienlijk meer mogelijkheden voor enscenering. Meer over de realisatie van het licht en het geluid.