• Lorem ipsum
Line Array

Het allerbelangrijkste voordeel van een line array-systeem is het gemak waarmee specifieke zones van een zaal of locatie kunnen worden voorzien van optimaal geluid. Dat uit zich bijvoorbeeld in de grotere afstanden die line arrays kunnen overbruggen, terwijl tegelijkertijd het publiek dat zich dicht bij het podium bevindt een goed gedoseerde hoeveelheid geluidsdruk voorgeschoteld krijgt.

Zones

Nog specifieker: binnen een zaal kunnen zones worden bediend met optimaal geluid, terwijl andere zones, wanneer daar zich niet specifiek luisteraars bevinden, een veel lager volume krijgen toebedeeld. Dit is mogelijk door de manier waarop de speakercomponenten ten opzichte van elkaar zijn geplaatst. Daarbij beïnvloeden ze elkaars richting en geluidskarakteristiek, en wordt een volledig veld of een complete zaal voorzien van optimale geluidsbeleving.

Integratie

Wanneer je kiest voor geïntegreerde systemen zoals bijvoorbeeld die van het Duitse kwaliteitsmerk Voice-Acoustic is de plaatsing en instelling voor zowel stationaire speakers als mobiele systemen een taak die in verreweg de meeste gevallen kan worden gedaan door één technicus, die daarbij geen lastig akoestisch meetwerk hoeft te doen.

Line Array

Line arrays hebben de laatste decennia hun weg gevonden naar alle podia ter wereld. Niet alleen festivals maar ook concert- en theaterzalen profiteren van de geavanceerde mogelijkheden van line array-systemen.

Lees meer
De Voice-Acopustic VENIA-6 biedt line-array-technologie binnen een compact kolomluidspreker-formaat. Hij is voorzien van 4x 6.5" low-mid-drivers en 3x 1" tweeters.
DANTE
De Voice-Acopustic VENIA-8sp DDA biedt line-array-technologie binnen een compact kolomluidspreker-formaat. Hij is voorzien van 4x 8" low-mid-drivers en 4x 1" tweeters. Het een actieve speaker met onder meer DANTE, AES/EBU en AES67.
Meet snel en gemakkelijk hoeken van de speakers met deze twee-assige digitale hoekmeter van Voice-Acoustic met een resolutie van 0,01 graden, geluidssignaal bij de gewenste helling en magnetische hoeken.
Voice Acoustic | 101202031-9005-9005 | Ikarray-12sp DDA, 12"/1,4" scalable line-array self-powered, incl. 6 m Schuko/powerCON TRUE1 cable
Bevestig de Voice-Acoustic Ikarray-8 speakers op de groundstacking adapter. De montageplaat kan worden bevestigd op de gewenste bijpassende subwoofer.
Zeer compacte en flexibele speaker met 12-Inch low-mid driver en 1,4-inch tweeter.
Voice-Acoustic | VENIA-8 X Speakertas voor 1x VENIA 8 of X-Tension Kit
Voice-Acoustic | Universeel speaker vlieg beugel
Voice-Acoustic | Wall console for flight hardware
Voice Acoustic Accessoires | 999908000 | Chain fastener*
Voice Acoustic Accessoires | 999957401 | Double stud fitting*