• Lorem ipsum
Wandlampen

Ontdek de verschillende wandlampen in ons assortiment

In ons assortiment vind je verschillende soorten led-wandlampen. We overlopen enkele van de populairste modellen!

Segula LED lijnlamp 300 mm Opaal | S14D | 300 lm | 2200K | CRI+90 | 50183

De Segula opaalkleurige lijnlamp is gemaakt om voor de nodige knusheid te zorgen in je interieur. Met een warme lichttemperatuur, een scherpe kleurweergave en een onweerstaanbare vormgeving krijg je er ook nooit genoeg van.

Segula LED lijnlamp 300 mm helder | S14d | 6,5W | 345 Lm | 1900 K | 55181 |

De Segula heldere lijnlamp is eveneens een sfeervolle keuze. Net zoals de andere Segula ledlampen, is het volledig dimbaar en voorzien van een warme lichtkleur. Deze wandlamp kan je dus voor verschillende doeleinden gebruiken.

Wandlampen kopen bij Podiumtechniek

Het is een goed idee om je wandlampen te kopen bij Podiumtechniek. Bij ons vind je namelijk alleen maar lampen van de beste kwaliteit. Bovendien zorgen wij voor scherpe prijzen en geven we je een extra stapelkorting. Door je wandlampen te kopen bij Podiumtechniek spaar je dus veel geld uit! Ben je op zoek naar de beste wandlampen voor in je restaurant of andere (horeca)zaak en heb je grote hoeveelheden nodig? Dan ben je ook op de juiste plek, want het is mogelijk om eenvoudig een offerteaanvraag te doen op onze site.

Wandlampen

Wandlampen

Wandlampen zijn erg veelzijdig. Gebruik ze om bepaalde meubels en accessoires mee in de spotlights te zetten. Of pas ze toe voor extra helderheid in een ruimte. De keuze is aan jou! Je geniet hoe dan ook van prachtige verlichting met een warme uitstraling. Dat allemaal zonder veel energieverbruik, want de wandlampen in onze webshop zijn allen voorzien van de nieuwste ledtechnologie. Er zijn bovendien meerdere uitvoeringen om uit te kiezen, waardoor ze passen in elk interieur en iedere ruimte!

Zorg voor extra helderheid en bijzondere accentuering

Wandlampen komen dus van pas voor het creëren van extra helderheid of voor het leggen van bijzondere accenten. Wil je ze voor beide toepassingen gebruiken? Dan is er goed nieuws, want met de Segula wandlampen is dat mogelijk. Ze zijn namelijk allemaal dimbaar. Dim ze als je sfeer wilt scheppen en laat ze op volle sterkte schijnen wanneer je behoefte hebt aan helder licht.

Creëer rust en gezelligheid in elke ruimte

De belangrijkste functie van wandlampen is zorgen voor gezelligheid in een interieur. Je kan ze in veel verschillende ruimtes bevestigen. Breng bijvoorbeeld wandverlichting aan in de slaapkamer om zo de meest rustgevende te creëren. Dat is bevorderend voor je nachtrust!

Wandlampen zijn daarnaast ideaal voor in de badkamer. Dit is namelijk de ruimte waar je tot rust komt na een vermoeiende dag. Het brengt je dan meteen in de juiste stemming. Wandlampen passen ook mooi in een hal, woonkamer, eetgelegenheden, hotels en andere zakelijke settings. Toepassingsmogelijkheden genoeg!

Lees meer
Helaas...
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.. maar wij helpen u graag verder met zoeken! Mail uw vraag naar [email protected] of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina