• Lorem ipsum
Moving heads - profielspots

Moving heads - profielspots

Profielspots zijn de Zwitserse zakmessen onder de armaturen binnen de theater-,  concert- en evenementenbelichting: zeer veelzijdig en uiterst nauwkeurig. Moving heads waarmee specifieke mensen of objecten zeer secuur worden uitgelicht. Enerzijds om die goed in het licht te zetten, anderzijds om ze een dramatische dan wel heldere, ontspannen sfeer mee te geven.

Ze zijn voorzien van messen en in het geval van JB-Ligthing betekent dat dat die de volledige opening kunnen afsluiten, roteerbaar zijn, veelzijdige geometrische vormen kunnen aannemen en extreem scherp kunnen tekenen. Zoek je meer organisch licht met die zorgen voor allerhande beweging op het podium, kijk dan 's naar de spots.

De JB-Lighting P10 heeft de compacte en lichte behuizing van de P9 en is voorzien van een heel precieze messenmodule. Het is daardoor het perfecte gereedschap voor veeleisende, creatieve toepassingen.
CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
1200W LED
Profielspot uitgevoerd met multicolor leds (RGBYA) met een overweldigende lichtopbrengst, laag eigen gewicht en een verbluffend lage geluidsproductie. Bedoeld voor veeleisende theaters, productiehuizen en lichtontwerpers.