• Lorem ipsum
Eventury Productions

Eventury Productions

Eventury Productions biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé en publieke evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur en deskundige en veelzijdige medewerkers streven wij naar maatwerk welke uw ogen en oren opent met beeld, licht en geluid.

 

 

Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel
10 jaar
De Pea Soup CO2 Hazer produceert een nevel met de laagst mogelijke dichtheid. De neveldeeltjes zijn 3x kleiner dan die van de eerstvolgende concurrent.
Print met 4x XLR 3PIN Female-connector, voorzien van een 14-pins IDC-connector.
De takelsturing 4-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
De takelsturing 8-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
PCB met 4x XLR 5-pin female. Om DMX-uitgangen te integreren in een ModulAir set-up, bijvoorbeeld in een stagebox die het signaal doorgeeft aan een etherCON-connector.
PCB met TEN47-connector (37-pins female) connector, voorzien van drie 14-pins IDC-connectors
8U 19-inch paneel met uitsparingen in de vorm van 76x A-type, 3x socapex, 1x LK150
Print met 4x Neutrik XLR Male-connector, voorzien van een 14-pins IDC-connector.
De takelsturing 8-kanaals - LV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.