• Lorem ipsum
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

De Stadsschouwburg en de Philharmonie zijn de twee grootste culturele podia van de stad Haarlem. Ze presenteren een hoogwaardig aanbod aan theater en muziek voor een breed publiek uit Haarlem en omstreken. Ook verzorgen zij zakelijke evenementen op en dragen daarmee niet alleen bij aan de eigen gezonde exploitatie, maar ook aan de economische bedrijvigheid en levendigheid van Haarlem.

Philharmonie HaarlemPodiumtechniek leverde een groot aantal JB-Lighting P12's profielspots in High CRI-uitvoering. De hoge lichtopbrengst en de uitmuntende kleurweergave passen uitstekend bij de kwaliteitseisen die ze in Haarlem stellen. De lage geluidsproductie zorgt ervoor de spots ook bij klassieke concerten kunnen worden ingezet. Meer over de levering van JB-Lighting P12's.

Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel
Headset-microfoon met 3mm condensatorkapsel. Het resultaat van focus en toewijding m.b.t. perfecte head-worn microfoons voor gebruik in theaters en bij evenementen.
CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
Deze SRS Light DMX-splitter 4-kanaals heeft 4 DMX-uitgangen en is zeer gemakkelijk te monteren aan een truss of trek. Op alle SRS-splitters zit levenslange garantie!
Deze DMX-splitter 4-kanaals met 4-kanaals stroomverdeler heeft naast 4 DMX-uitgangen ook 4x powerCON-uitgangen.
De DMX naar analoog converter DIN-rail, is een handig apparaat van SRS Light om alles wat via 0-10 stuurbaar is, bedienbaar te maken door middel van DMX.
De switchpack 12-kanaals wandmontage is makkelijk ergens op te hangen. Altijd handig voor het schakelen van apparaten die niet gedimd mogen worden
De Wanddimmer 12-kanaals NDP is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is