• Lorem ipsum
Cultureel Centrum Jan van Besouw

Cultureel Centrum Jan van Besouw

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Cultureel Centrum Jan van Besouw plaats aan tal van activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich daar dan ook uitstekend voor: een grote theaterzaal, Annetje van Puijenbroek Kapel, foyercafé, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend culturele hart van Goirle.

CC Jan van Besouw kocht de bestseller van Podiumtechniek B.V.: de ModulAir magneetset voor het bevestigen van microfoons. Goed beschouwd is die namelijk onontbeerlijk voor elk podium en theater en elke studio waarin regelmatig piano's en vleugels moet worden versterkt of opgenomen. Met de magneetset kun je microfoons op het frame van de piano 'plakken', zonder deze te beschadigen. De bevestiging is dan zeer stevig en robuust/veilig en je hebt meteen geen lelijke statieven meer in de zichtlijnen. 

Door de sterke magneet en de daaruit voortvloeiende stevige montage kan de magneetset ook worden gebruik voor het vastzetten van antennes en andere apparatuur en voorwerpen die niet permanent maar toch klemvast op een metalen oppervlak moet worden bevestigd. 

 

Theaterzaal Jan van Besouw - Goirle

 

 

ModulAir | Magnetische microfoonbevestiging set | 2x Magneet | 2x Zwanenhals | 1x koffertje
Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel