• Lorem ipsum
Nederlandse Reisopera - Enschede

Nederlandse Reisopera - Enschede

Indrukwekkend decor Nederlandse ReisoperaDe Reisopera maakt opera. Al ruim 60 jaar brengen ze vanuit Overijssel operaproducties naar alle delen van het land. Ze maken drie kwalitatief hoogwaardige operaproducties per jaar.

Hun missie is om relevante en mooie opera’s te maken, die mensen raken en verbinden. Niet alleen door prachtige decors en kostuums, maar vooral door de kracht van de menselijke stem en het individueel vermogen van zangers om contact te maken met het publiek.

Eigentijdse vormgeving

Naast zang speelt dans een belangrijke rol. De operaproducties worden veelal eigentijds vormgegeven: geen ‘oudewetse hoepeljurken’ op het podium!

Opera op reis

Behalve operavoorstellingen geven ze regelmatig concerten en optredens op festivals, in musea, in de open lucht etc. Ze zijn dus niet alleen in het theater te vinden, je komt de Reisopera het hele jaar door overal tegen!

De Nederlandse Reisopera heeft een aanzienlijk aantal JB-Lighting P12 Profiles in hun arsenaal.

CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
De P12 Wash, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg. Hij is uitgerust met een fresnel-lens. Met zijn grote hoeveelheid functies laat de P12 niets te wensen over.