• Lorem ipsum

Klantenservice

Algemene bereikbaarheid

Podiumtechniek staat voor jou klaar. We zijn eenvoudig telefonisch te bereiken en zijn gevestigd in Zaandam. Aarzel niet om ons te benaderen voor al je vragen en wensen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Offerte op maat

Bij Podiumtechniek begrijpen we dat een webshop niet altijd de meest handige oplossing is voor de zakelijke markt. Heb je specifieke wensen of zoek je naar specifieke producten? Neem contact met ons op. Wij luisteren naar je wensen en maken graag een aanbieding op maat die naadloos aansluit bij jouw plannen.

Podiumtechniek projecten

Bezig met een grootschalig project of een specifiek podiumconcept? Ons ervaren team helpt je graag verder. Van brainstormen tot de uitwerking, wij staan aan je zijde. Bel ons of stuur een e-mail voor deskundige begeleiding.

Technische dienst

Is een van je aankopen defect of wil je een ander product laten repareren? Onze technische dienst staat voor je klaar. Vul het RMA-formulier in en stuur je product naar ons op. Wij zorgen voor een snelle en deskundige reparatie. Bovendien verwerken wij alle garanties van onze distributiemerken, zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van je aankopen.

technische dienst Podiumtechniek

Verzenden en retourneren

Wij streven naar een soepele verzend- en retourprocedure. Voor meer informatie over onze beleids- en richtlijnen m.b.t. verzenden en retourneren, klik hier.

Voorraadstatus en levertijd

De beschikbaarheid en levertijd van onze producten is essentieel voor jouw planning. Wij zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voorraadstatus en verwachte levertijden. Klik hier voor meer informatie.

Productdemonstratie

Ben je nieuwsgierig naar hoe een van onze producten in de praktijk werkt? Wij komen graag naar je locatie voor een productdemonstratie. Ervaar onze producten in jouw eigen setting en stel alle vragen die je hebt. Deze service is geheel vrijblijvend.

Heb je andere vragen of wensen? Ons Podiumtechniek-team staat altijd voor je klaar!
Of lees hieronder de antwoorden op de meest gesteld vragen.

Neem contact op
Openingstijden
 • Maandag
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag
  09:00 - 17:00
 • Woensdag
  09:00 - 17:00
 • Donderdag
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag
  gesloten
 • Zondag
  gesloten