• Lorem ipsum
Art Line

Ledlampen om lang van te genieten

Als je zoveel moeite steekt in het uitzoeken van de beste ledlamp voor je zaak of woning, verwacht je natuurlijk dat je er lang van kan genieten. De Art Line ledlampen stellen op dat gebied zeker niet teleur, want ze hebben een levensduur van maar liefst 15.000 uur. Daarnaast zijn ze onbreekbaar en bestand tegen trillingen.

Verschillende speciale vormen om uit te kiezen

Zoals je al weet bestaan de Art Line ledlampen in diverse speciale vormen. Elke lamp heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Ze zijn leuk om samen te gebruiken, maar je kan ook kiezen voor één vorm. We overlopen de verschillende ledlampen uit deze opmerkelijke collectie.

Segula LED lamp ART Cloud | E27 | 500 lm | 2200 K | CRI+95 | 50159

De Segula Cloud ledlamp heeft de vorm van een wolkje. Het is daarom bijzonder leuk om naar te kijken. Het zorgt daarnaast voor gezelligheid, want het heeft een warme kleurtemperatuur van 2200 Kelvin. Je kan het als accentverlichting en als hoofdverlichting gebruiken.

Profiteer van scherpe prijzen bij Podiumtechniek

Ben je helemaal gek op de Art Line ledlampen van Segula? Dan zit je goed bij Podiumtechniek, want bij ons vind je ze aan de scherpste prijzen. Doordat wij veel kennis hebben van verlichting, kunnen wij je ook altijd optimaal adviseren. Wil je nog andere lampen kopen? Dan is het een goed idee om de rest van de Segula collectie te bekijken. Er is heel wat keuze in ons uitgebreid assortiment!

Art Line

De Art Line ledlampen zorgen niet alleen voor aangenaam licht, maar zijn ook stuk voor stuk blikvangers dankzij hun artistieke vorm. Wil jij een gezellige en unieke sfeer creëren? Dan loont het de moeite om ze te ontdekken!

Speelse eyecatchers voor je interieur

Het topmerk Segula heeft heel wat interessante collecties, maar de Art Line is toch iets heel bijzonders. Deze lampen onderscheiden zich van andere door hun originele vormgeving. Lampen zoals deze gebruik je het best op een plekje waar ze goed zichtbaar zijn en in een open armatuur. Zo geniet je optimaal van hun speelse uitstraling!

Perfect voor algemene verlichting en accentuering

Sommige ledlampen zijn ideaal om mooie accenten te leggen, terwijl andere het beter doen als algemene verlichting. De Art Line lampen zijn ook op dit vlak erg bijzonder, want je kan ze in beide situaties gebruiken dankzij de output tot 500 lumen en de 360° lichtverdeling.

Lees meer