• Lorem ipsum
Dimmers - Rackmontage

Dimmers - Rackmontage

Dimmers kunnen overzichtelijk in een 19-inch rack worden ondergebracht. Voor mobiele toepassingen, binnen het theater, de concertzaal of de evenementenlocatie, kunnen de dimmers ook in portable racks - al dan niet met wielen - worden gemonteerd.

Rack-montage maakt de bediening gemakkelijk en je kunt in een oogopslag zien wat de status van alle dimmerkringen is. Service, aansluiten en onderhoud aan de achterkant zijn dan ook heel gemakkelijk, even aangenomen dat ze in een rack met een open achterkant zijn gemonteerd.

Sledes en multiconnectors

Eventueel zijn voor de dimmers met 19-inch montage ook sledes verkrijgbaar, zodat ze op buitengewoon simpele wijze uit het rack kunnen worden verwijderd. Door de multiconnectors aan de achterkant van de dimmer én in de slede is het aansluiten een klusje van niks.

 

Van een aantal dimmers is er een NDP-versie. Die combineren dim- en switch-functies en kunnen in die zin worden ingezet in installatie waarin zowel conventionele halogeenlampen als led-armaturen worden gebruikt.

 

LED Dimmer
De SRS-lighting Dimmer 12-kanaals NDP is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is
De Dimmer 12-kanaals DDP van SRS-Lighting is een zeer compacte 19inch dimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time, voor een betaalbare prijs
De Dimmer 6-kanaals DDP is een zeer compacte wanddimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time, voor een betaalbare prijs.
Dimmer 6-kanaals NDP met netwerk 5KW is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is
Ontdek SRS Light's supermobiele 3-kanaals dimmer, afgeleid van hun beproefde 12-kanaals dimmerpacks. Met slimme koeling, snelle rise time (400uS) voor stabiele prestaties en langere lamplevensduur. Minimaal 2 jaar garantie op alle dimmers.
De NDPG Network Dimmer Pack, ideaal voor theaters en live concerten, biedt maximale flexibiliteit en eersteklas functies. Soepele 16-bits dimresolutie, DC DRIVE/RELAY-schakelaar, 5 jaar garantie.
De Dimmer 12-kanaals NDP met netwerk en RCBO is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is.
Ontdek de kracht van de SRS Lighting NDP3, een 3-kanaals dimmer met 19-inch rackmontage en enkelpolige automaten. Met een vermogen van 10A en aardlekschakelaar is dit de ideale keuze voor soepele DMX 5-pin dimcontrole.
De Wanddimmer 16 of 32 kanalen is een zeer compacte wanddimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time, voor een betaalbare prijs.
De SRS-lighting dimmer 12-kanaals DDP met RCBO is een zeer compacte 19inch dimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time.