• Lorem ipsum
ModulAir stageblokken, wanddozen en 19-inch-panelen

Opties

In het geval van financiële bezwaren is zelf maken een uitstekende optie. Stageblokken, 19-inch-panelen en wanddozen zijn over het algemeen immers geen kleine investeringen. Daarnaast is de mogelijkheid om eigen configuraties te maken, iets dat bij de gevestigde merken niet mogelijk is.

Connectors

Bij ModulAir kun je zelf kiezen welke componenten er in je wanddoos, 19-inch-paneel of stageblok worden gemonteerd met een belangrijk, bijkomend voordeel dat de interne verbindingen door middel van 14-aderige flatcable met standaard multi-connectors worden gemaakt. Solderen is daarbij niet nodig, wat tevens betekent dat het servicen van ModulAir stageblokken kinderspel is. Het interieur van zo’n blok is zo overzichtelijk als maar kan en defecte componenten kunnen door losschroeven en eruit klikken worden verwisseld.

De behuizingen kunnen los worden besteld of inclusief (multi-)connectors en desgewenst kunnen ze worden geassembleerd. Ook kunnen de blokken worden voorzien van een opdruk naar keuze.

ModulAir stageblokken, wanddozen en 19-inch-panelen

Bij het inrichten van een studio of het verzamelen van de technische faciliteiten voor een podium in een theater of op een evenementenlocatie ontstaan er vaak wensen die niet kunnen worden gedekt door standaardoplossingen. Het soort aansluitingen, individuele connectors en/of multi-connectors, sluiten niet aan bij de behoeftes of de aangeboden alternatieven zijn simpelweg te duur.

Lees meer
PCB met male CEEP/Socapex-connector voorzien van drie 14-pins IDC-connectors. Onderdeel van het ModulAir-systeem.
Wandbox 4x D-Type connector gaten + 1x PG21 gat
Print met 4x XLR 3PIN Female-connector, voorzien van een 14-pins IDC-connector.
PCB met 4x XLR 5-pin female. Om DMX-uitgangen te integreren in een ModulAir set-up, bijvoorbeeld in een stagebox die het signaal doorgeeft aan een etherCON-connector.
PCB met TEN47-connector (37-pins female) connector, voorzien van drie 14-pins IDC-connectors
PCB met TEN47-25 (f) + 2x 14-pins IDC voor stageblokken en 19-inch-panelen van ModulAir.
Stageblok met 24x A-formaat openingen voor XLR of speakON en 1x opening voor TEN47-37