• Lorem ipsum
De Meerse - Hoofddorp

De Meerse - Hoofddorp

Schouwburg De Meerse is onderdeel van Het Cultuurgebouw en heeft de ambitie om je het beste te bieden in schoonheid, verbeelding en gastvrijheid (ter ontspanning, ontmoeting en verrijking).

Het is hun missie om alle inwoners van Haarlemmermeer in aanraking te laten komen met een breed spectrum van kunst, cultuur en kennis in een open en uitnodigende omgeving. Met de aanduiding ‘Het Cultuurgebouw – ook van jou’ spreekt Het Cultuurgebouw uit dat ze er samen met de organisaties in Het Cultuurgebouw zijn voor de hele gemeente. Ze bieden prachtige programma’s van professionele podiumkunsten, leerzame en inspirerende programma’s voor cultuureducatie en uitstekende faciliteiten zodat gebruikers van het gebouw zich op allerlei terreinen kunnen ontwikkelen.

De P9 is buitengewoon veelzijdig, effectief en compact met extreem snelle pan-tilt bewegingen. Met zijn 330W led-vermogen en output van 15.000lm, is deze 'kleine versie' niet alleen een grote verschijning in termen van helderheid.
10 jaar
De Pea Soup CO2 Hazer produceert een nevel met de laagst mogelijke dichtheid. De neveldeeltjes zijn 3x kleiner dan die van de eerstvolgende concurrent.