• Lorem ipsum
Passieve subwoofers

Passieve subwoofers

De TENNAX Ventus-12 is krachtig, compact, makkelijk te vervoeren en levert een prestatie die je niet zou verwachten van een subwoofer van dit compacte formaat.
De TENNAX Ventus-15 is krachtig, compact en makkelijk te vervoeren. Deze sub speaker is de middelste in de Ventus serie.
De TENNAX Ventus-18 is krachtig, compact en makkelijk te vervoeren. Deze sub speaker is de grootste in de Ventus serie en trucksize formaat.
De Paveosub-112 is een zeer compacte basreflex-subwoofer bedoeld voor universele toepassingen; mobiel of in vaste installaties. De sub is 's werelds laagste 12-inch subwoofer.
De Paveosub-115 is een zeer compacte, passieve basreflex-subwoofer voor universele toepassingen. Ook beschikbaar in een actieve variant en met Dante.
De Paveosub-118 is een lichtgewicht, royaal geventileerde basreflex-subwoofer voor universele toepassingen in mobiel gebruik en in vaste installaties.
De Paveosub-218 is een sterk geventileerde basreflex passieve subwoofer voor de hoogste eisen en genereert een diepe en dynamisch hoge geluidsdruk.