• Lorem ipsum
Spanbanden | Sjorbanden | Ratelbanden | Gespbanden | 2-delige spanbanden | 1-delige spanbanden | Zwarte spanbanden | Eller | Drisse | Roodenberg

Betrouwbare zwarte ELLER Spanbanden met Ratel

ELLERstrap staat bekend om zijn hoogwaardige spanbanden met ratel, ontworpen voor betrouwbare prestaties en lange levensduur. De zwarte spanbanden met ratel van ELLERstrap bieden een indrukwekkende spancapaciteit van 3000 daN, waardoor ze geschikt zijn voor zware ladingen. Deze spanbanden voldoen aan de EN 12195-2 normen voor ladingbeveiliging, wat de kwaliteit en veiligheid garandeert. Met breedteopties van 35mm en lengtes variërend van 3m tot 5m, bieden deze spanbanden een veelzijdige oplossing voor diverse transportbehoeften.

Veelzijdige zwarte ELLER 2-delige Spanbanden met Ratel en Haken

ELLER biedt ook een breed scala aan 2-delige spanbanden met ratel en haken, ontworpen voor optimale ladingbeveiliging en flexibiliteit. Deze spanbanden zijn verkrijgbaar in verschillende spancapaciteiten, variërend van 1500/3000 daN tot 2500/5000 daN, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ladingen en toepassingen. Met een zwarte kleur en breedteopties van 35mm of 50mm, bieden deze spanbanden een veilige en betrouwbare oplossing voor transportbehoeften.

Betrouwbare zwarte DRISSE Ratel Spanbanden

DRISSE staat bekend om zijn betrouwbare ratel spanbanden, die ideaal zijn voor het vastzetten van lichtere ladingen tijdens transport. Met een trekkracht van 400 KG en een spancapaciteit van 800 daN, bieden deze spanbanden een veilige en efficiënte oplossing voor diverse transportbehoeften. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een sterke stalen ratel, garanderen deze spanbanden betrouwbaarheid en prestaties.

Handige zwarte Sjorbanden met Klemgesp van Roodenberg

Roodenberg biedt een breed scala aan sjorbanden met klemgesp, die ideaal zijn voor het veilig vastzetten van lichte materialen tijdens transport. Met een LC van 250 daN en StF van 30 daN, bieden deze sjorbanden een veilige en effectieve oplossing voor diverse transportbehoeften. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van 1 tot 10 meter, bieden deze sjorbanden flexibiliteit en gemak voor verschillende toepassingen.

Kies de Juiste Spanband of Sjorband voor Jouw Transportbehoeften

Met een breed scala aan spanbanden en sjorbanden met ratel en gesp beschikbaar op de markt, is het belangrijk om de juiste te kiezen voor jouw specifieke transportbehoeften. Of je nu zware ladingen of lichtere materialen moet vervoeren, er is altijd een geschikte oplossing beschikbaar. Door te kiezen voor hoogwaardige merken zoals ELLERstrap, DRISSE en Roodenberg, kun je vertrouwen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties van deze essentiële transportaccessoires.

Spanbanden | Sjorbanden | Ratelbanden | Gespbanden | 2-delige spanbanden | 1-delige spanbanden | Zwarte spanbanden | Eller | Drisse | Roodenberg

Spanbanden en sjorbanden met ratel en gesp zijn onmisbaar voor veilig transport van goederen en ladingen. Deze handige hulpmiddelen zorgen ervoor dat ladingen stevig en veilig worden vastgezet tijdens het transport, waardoor het risico op schade aan goederen en letsel wordt geminimaliseerd. In dit uitgebreide overzicht ontdek je alles wat je moet weten over deze handige tools, inclusief producten van topmerken zoals ELLERstrap, DRISSE, en Roodenberg.

Lees meer
Ontdek onze zwarte sjorband met ratel voor veilig transport. Beschikbaar in lengtes van 2 tot 10 meter. Maximale belasting van 800 daN. Ideaal voor het vastzetten van lichte materialen.
ELLERstrap's zwarte spanband met ratel biedt een hoge spancapaciteit van 3000daN en voldoet aan EN 12195-2 normen voor ladingbeveiliging. Met breedte van 35mm en lengteopties van 3m of 5m, biedt deze betrouwbare prestaties voor diverse toepassingen.
zwarte sjorband met ratel, beschikbaar in lengtes van 2 tot 10m, biedt betrouwbare ladingbeveiliging met een LC van 2000 daN. Geschikt voor diverse toepassingen.
Ontdek de DRISSE Spanband, een betrouwbare oplossing voor veilige ladingbeveiliging. Met een trekkracht van 400 KG en beschikbaar in lengtes van 3, 4 of 5 meter. Gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van een sterke stalen ratel.
Showgear | D9600 | Kabelriem, breedte: 25mm
Ontdek de veelzijdige ELLER 2-delige spanband met ratel en haken voor optimale ladingbeveiliging. Met zwarte kleur, 50 mm breedte, lengtes van 5, 8 en 9 m, biedt het een spancapaciteit van 2500/5000 daN volgens EN 12195-2 normen.
ELLER's 1-delige spanband met ratel biedt een betrouwbare oplossing voor veilig laden. Met een spancapaciteit van 5000daN en voldoet aan EN 12195-2 normen, is deze zwarte spanband ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Ontdek ELLER's 2-delige spanband met ratel/haken voor optimale ladingbeveiliging. Zwart, 35mm breed, 4-8m lang, met 1500/3000 daN spancapaciteit. Voldoet aan EN-normen.
ELLER's 2-delige Spanband met Ratel/Haken biedt betrouwbare ladingbeveiliging. Met een spancapaciteit van 750/1500 daN en voldoet aan EN 12195-2 normen. Beschikbaar in 4m, 5m of 6m lengte. Ideaal voor veilig transport van diverse ladingen.
spancapaciteit van 250/500daN is deze zwarte band geschikt voor diverse ladingen. Beschikbaar in 3m, 5m en 8m. Voldoet aan EN 12195-2 norm. Weegt tussen 0,345 kg en 0,44 kg.
Ontdek de ELLER 1-delige spanband met ratel voor veilige ladingbeveiliging. Met een spancapaciteit van 500daN en verschillende lengtes - 4m, 5m en 6m - biedt het betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor uw transportbehoeften. Met EN 12195-2 conformiteit.
ELLERstrap's ESG25L1 gespband biedt betrouwbare ladingbeveiliging. Geschikt voor diverse toepassingen dankzij zijn eendelige ontwerp. Met 250 daN treksterkte en slechts 0,05 kg gewicht is deze zwarte band ideaal voor veilig transport.