• Lorem ipsum
Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen

De C-beugel voor de Axon-12x3 speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
Met deze klemhouder kan de speaker aan masten en kolommen worden bevestigd. De maximale klembreedte is 38mm. Ideaal voor vaste installaties.
Met deze bevestiging is de speaker onzichtbaar gemonteerd en hangt deze strak tegen de muur. Ideaal in bijvoorbeeld een café, (stations)hal of winkel.
De U-beugel voor de Axon-12x3 speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De C-beugel voor de Centri-5 speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De U-beugel voor de Centri-5 speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De U-beugel voor de Flexi-12 top speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De C-beugel voor de Flexi-6 top speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De U-beugel voor de Flexi-6 top speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De C-beugel voor de Flexi-8 top speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.