• Lorem ipsum
Dimmers - led-dimmers

Dimmers - led-dimmers

Voor het dimmen van led-armaturen zijn er specifieke dimmers. De led-dimmers van SRS Lighting zorgen niet alleen voor een consistente dimmercurve, maar bieden ook allerhande extra eigenschappen die ze geschikt maken voor toepassing in bijvoorbeeld horecagelegenheden waarbij verschillende lichtsferen kunnen worden gecreëerd.

Ze zijn voorzien van DIN-rail montage/aansluitingen. De aansluitingen voor stroomtoevoer en -output en DMX-sturing maken gebruik van WAGO klemterminals. 

Opties en programmeerbaarheid

Led-dimmers zijn er in verschillende uitvoeringen die elk voorzien zijn van een meer of minder faciliteiten. DMX-sturing is standaard. Sommige hebben bediening van individuele RGB-kanalen en gebruiken pulsbreedtemodulatie, andere zijn via USB programmeerbaar en zijn voorzien van RDM.

 

Vierkanaals dimmer (4x 300W) voor traditionele lampen of led-armaturen (laag wattage). Ideaal voor horecatoepassingen en ander locatie met verschillende zones/sferen. Montage op DIN-rail.
De Led driver-dimmer kan drie RGB-kanalen of zestien single-strip kanalen aansturen. De besturing gebeurt via 16 DMX-kanalen
De SRS Lighting ALD is een veelzijdige LED-driver geschikt voor LED-tubes. Deze dimmer biedt hoogwaardige DMX-dimmerbesturing voor LED-strips en -buizen.