• Lorem ipsum
Bierlampen - Segula bierlamp - De led bierlamp

De led bierlamp: een bijzondere verschijning

Het Segula assortiment bestaat uit verschillende bijzondere vormen, maar de bierlamp is ongetwijfeld een uitblinker. Doordat het volledig gemaakt is van gerecyclede bierflesjes ziet het er erg trendy uit. Bovendien is het volledig dimbaar. Zo pas je het eenvoudig aan elke gelegenheid aan! Deze lamp is tevens een veilig alternatief op de energiebesparende gloeilamp door de afwezigheid van giftig kwik. Geniet van de fijnste kleurnuances en creëer een plek die bruist van gezelligheid!

Een waaier aan mogelijkheden

De Segula bier-ledlampen zijn verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren en vormen. Elk model heeft zo zijn eigen troeven. De blauwe lampen voegen bijvoorbeeld karakter toe aan je interieur, terwijl de oranje lampen zorgen voor meer speelsheid. Kies één uitvoering of combineer ze met elkaar voor een nog bijzondere uitstraling!

De meest unieke lampen vind je bij Podiumtechniek

De bijzondere bierlampen zijn enkel weggelegd voor de durvers. Maar waarom niet het risico nemen? Door buiten de lijntjes de kleuren valt je zaak pas echt op en onderscheid je je van je concurrenten. Neem dus een gewaagde stap en creëer een unieke sfeer die nooit verveelt! Ben je er helemaal van overtuigd dat Segula bierlampen de juiste keuze zijn voor je zaak? Dan is Podiumtechniek de beste plek om ze te kopen. Hier geniet je altijd van de scherpste prijs! Bovendien zijn er regelmatig interessante aanbiedingen. Neem ook zeker een kijkje in de rest van ons aanbod, want daar zijn er nog tal van andere unieke lampvormen. Liever maatwerk? Geen probleem, want ook dat is bij ons mogelijk! Hiervoor kan je eenvoudig een offerte aanvraag doen op onze site.

Bierlampen - Segula bierlamp - De led bierlamp

De Segula bierlamp is meer dan gewoon een lichtbron, het is een sfeermaker die meteen alle aandacht steelt. Daarom is het ook de ideale keuze voor je zaak! Kies één van de trendy modellen uit en laat je klanten genieten van de ultieme sfeer!

Segula lampen: steeds de beste keuze

De verlichting die je uitzoekt voor je zaak bepaalt in grote maten de uitstraling van je interieur. Opteer daarom voor één van de stijlvolle Segula lampen. Op die manier ben je zeker van een warme lichtkleur die zorgt voor de nodige gezelligheid! De lampen zijn bovendien erg milieuvriendelijk en duurzaam doordat ze volledig vervaardigd zijn uit glas. Daarnaast zijn ze compatibel met vrijwel elke dimmer. Maak je keuze uit verschillende bijzondere modellen en verwelkom je klanten in het meest sfeervol interieur!

Lees meer
Helaas...
Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.. maar wij helpen u graag verder met zoeken! Mail uw vraag naar [email protected] of probeer een van onze andere categorieën.
Terug naar vorige pagina