• Lorem ipsum
S14D Fitting | Wandlampen segula S14D fitting |

De s14d fitting ledlampen variëren daarnaast op vlak van afmetingen. De kleine lineaire ledlamp is perfect voor het leggen van prachtige accenten en de grotere exemplaren kan je perfect gebruiken voor algemene verlichting. Ook zijn sommige ledlampen met deze fitting dikker dan andere. De dunnere modellen zijn ideaal voor in een modern interieur. Als het wat meer op mag vallen, kies je beter voor een dikker exemplaar. Handig om te weten: je kan de s14d fitting lineaire ledlampen zowel horizontaal als verticaal aan een armatuur bevestigen.

S14d ledlamp kopen bij Podiumtechniek

Wil jij ook graag een mooie s14d fitting ledlamp kopen? Dan ben je op de juiste plaats terechtgekomen. Tenminste als je veel geld wilt besparen, want bij Podiumtechniek hanteren wij steeds de scherpste prijzen. Bij de aankoop van meerdere s14d lampen tegelijkertijd krijg je er nog een interessante stapelkorting bovenop.

Ben je op zoek naar s14d ledlampen voor in je zaak? Dan kunnen wij je optimale adviseren over welke lampen je het best kiest. Bovendien is het mogelijk om bij ons een offerteaanvraag te doen. Dat kan snel en makkelijk. Aarzel ook niet om ons te contacteren indien je nog met vragen zit!

S14D Fitting | Wandlampen segula S14D fitting |

Fitting S14d

Een s14d fitting vind je terug bij lineaire ledlampen. Dit soort lamp wordt gebruikt als wand- en plafondverlichting. Het is dus ideaal voor het leggen van accenten op verschillende plekjes. Het kan ook gebruikt worden voor algemene verlichting, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Hoewel ledlampen met deze fitting dezelfde vorm hebben, zijn er onderling nog vele verschillen op vlak van glaskleur en formaat. Er is dus de ideale S14d ledlamp voor iedere inrichting!

Een waaier aan mogelijkheden

Segula heeft ontzettend veel s14d ledlampen in zijn assortiment. Zo zijn ze verkrijgbaar in diverse kleurtjes. Naast de standaard heldere lineaire ledlamp, vind je er de gouden ledlamp, de frosted ledlamp, de opaal ledlamp en de smookgrijs ledlamp. Elke glaskleur zorgt voor een ander bijzonder effect. Het zijn dan ook stuk voor stuk sfeerbrengers die je leuk met elkaar kan combineren.

Lees meer