• Lorem ipsum
Hofpleintheater - Rotterdam

Hofpleintheater - Rotterdam

Hofpleintheater - groeiend theater maken

In 1985 werd Jeugdtheater Hofplein opgericht, waarna het uitgroeide tot een begrip in Rotterdam en omstreken. Er ontstaan vriendschappen voor het leven en tegenwoordig doen alweer de kinderen van eerdere generaties Hofpleiners mee aan ons uitgebreide aanbod van trajecten en workshops.

Verbeeld, verrijk, verwonder

De jonge spelers worden gezien als volwaardige artistieke partners in elk creatief proces. Ieder kind kan zichzelf zijn, plezier beleven en grenzen verleggen samen met onze professionele theatermakers. Dat doen we met activiteiten in de vrije tijd, het onderwijs of in de stad.

Veilige omgeving

In de vrije tijd staat plezier hebben met theater centraal. In een warme en veilige omgeving bouwen kinderen aan hun zelfvertrouwen en spelen voor een publiek. Bij binnenschoolse activiteiten zet het Hofpleintheater in op de artistieke dialoog. Op die manier worden programma’s op maat gemaakt die aansluiten bij het DNA van de school. In de stad zoeken het Hofpleintheater naar samenwerkingen om nog meer kinderen en jongeren in verschillende vormen te laten deelnemen aan ons theateraanbod.

Eind 2022 konden we JB-Lighting P9' en P10's leveren, waarmee het theaterlicht op een hoog plan is gebracht.

De JB-Lighting P10 heeft de compacte en lichte behuizing van de P9 en is voorzien van een heel precieze messenmodule. Het is daardoor het perfecte gereedschap voor veeleisende, creatieve toepassingen.
De P9 is buitengewoon veelzijdig, effectief en compact met extreem snelle pan-tilt bewegingen. Met zijn 330W led-vermogen en output van 15.000lm, is deze 'kleine versie' niet alleen een grote verschijning in termen van helderheid.