Welkom terug!
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.

Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
Peitsman Licht & Geluid - Rotterdam

Peitsman Licht & Geluid - Rotterdam

In de meer dan twintig jaar van haar bestaan is het Rotterdamse Peitsman uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner bij business events en publieksevenementen, maar ook in vaste installaties.

Met de oprichting door Hans Peitsman begonnen als leverancier van licht en geluid, is Peitsman inmiddels een totaalpartner voor alle benodigde techniek én advies rondom producties in projectie, licht, geluid en beeld. Met de overname van het Utrechtse Production Partners heeft Peitsman sinds 2019 ook een tweede vestiging in het midden van het land. Daarnaast is begin 2022 een derde vestiging geopend in Zwolle wat een centrale plek vorm in noord Nederland.

Meedenkend, persoonlijk en enthousiast

Peitsman wordt gevormd door een team van 35 gemotiveerde en enthousiaste mensen. De aanpak is persoonlijk: alle medewerkers reageren snel, denken mee, zijn creatief en oplossingsgericht, en weten van aanpakken. De technici zijn zeer bevlogen mensen die erop gericht zijn om een prachtig en perfect resultaat te realiseren.

Toonaangevend met jarenlange ervaring

Peitsman streeft naar lange-termijnrelaties met haar klanten en besteedt daarom ook aan de kleinste klant of productie dezelfde zorg en aandacht. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. Door de jarenlange ervaring met tijdelijke installaties en het daarbij behorende improvisatievermogen, zijn de mensen van Peitsman zeer goed in staat om ook bij vaste installaties tot een perfect eindresultaat te komen.

Moving heads met een hoge lichtopbrengst

In het voorjaar van 2022 konden wij Peitsman Licht & Geluid voorzien van de hightech moving heads van JB-Lighting. Het gaat daarbij om P9's en P18's. Deze vormen een welkome aanvulling op het bestaande pakket, met name vanwege de immense lichtopbrengst ten opzichte van het formaat. Inmiddels heeft de firma een aanzienlijk producties met deze kwaliteitsarmaturen gedraaid en ligt het in de bedoeling  het lichtarsenaal op korte termijn uit te breiden met JB-Lighting P12's.

De P9 is buitengewoon veelzijdig, effectief en compact met extreem snelle pan-tilt bewegingen. Met zijn 330W led-vermogen en output van 15.000lm, is deze 'kleine versie' niet alleen een grote verschijning in termen van helderheid.
CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
PCB met 4x XLR 5-pin female. Om DMX-uitgangen te integreren in een ModulAir set-up, bijvoorbeeld in een stagebox die het signaal doorgeeft aan een etherCON-connector.
PCB met TEN47-25 (f) + 2x 14-pins IDC voor stageblokken en 19-inch-panelen van ModulAir.