• Lorem ipsum
Kleurenfilters | LEE Filters | Rosco filters per vel of rol

Waarom kiezen voor LEE en Rosco kleurenfilters?

LEE Filters en Rosco, beide gerenommeerde merken in de entertainmentindustrie, hebben een lange geschiedenis van betrouwbare en hoogwaardige producten. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor LEE en Rosco kleurenfilters:

1. Brede kleurenselectie: Zowel LEE als Rosco bieden een uitgebreid assortiment kleurenfilters, waardoor u een overvloed aan opties hebt om de gewenste lichteffecten te creëren. Of u nu op zoek bent naar subtiele tinten, levendige kleuren of speciale effecten, beide merken hebben filters die aan uw behoeften voldoen.

2.Consistente en nauwkeurige kleurweergave: Zowel LEE als Rosco staan bekend om hun consistente kleurweergave, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw lichtontwerp er elke keer weer professioneel uitziet. De filters zijn zorgvuldig vervaardigd om kleurafwijkingen te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

3. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Zowel LEE als Rosco Filters worden gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de hitte en stress van podiumverlichting. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen vervaging, zodat u ze herhaaldelijk kunt gebruiken zonder dat de kwaliteit afneemt.

Ons assortiment LEE en Rosco kleurenfilters

Bij Podiumtechniek hebben we een breed scala aan LEE en Rosco kleurenfilters om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons assortiment omvat onder andere:

1. Kleurcorrectiefilters: Deze filters van zowel LEE als Rosco worden gebruikt om ongewenste kleurafwijkingen te corrigeren en een gebalanceerd lichtbeeld te creëren.

2. Kleureffectfilters: Zowel LEE als Rosco bieden filters die levendige kleureffecten toevoegen aan uw verlichting, waardoor u dramatische en artistieke visuele mogelijkheden krijgt.

3. Diffusiefilters: Deze filters van zowel LEE als Rosco verzachten en verspreiden het licht gelijkmatig

Wat zijn de meest gebruikte LEE filters:

LEE Filters biedt een breed scala aan kleurenfilters die veel gebruikt worden in de podiumtechniek. Hier zijn enkele van de meest populaire en veelgebruikte LEE filters:

  1. LEE 201: Full CTB (Color Temperature Blue): Dit filter wordt gebruikt om het licht koeler te maken en de kleurtemperatuur te verhogen. Het wordt vaak gebruikt om daglichteffecten na te bootsen of om een koele sfeer te creëren.

  2. LEE 202: Half CTB: Dit filter heeft een vergelijkbaar effect als de Full CTB, maar met een minder intense blauwe kleurcorrectie. Het wordt vaak gebruikt om een subtielere kleurtemperatuurcorrectie toe te passen.

  3. LEE 216: White Diffusion: Dit diffusiefilter zorgt voor een gelijkmatige en zachte verspreiding van het licht, waardoor harde schaduwen worden verminderd en een meer vloeiende en flatterende verlichting ontstaat. Het is een veelgebruikt filter voor het creëren van algemene verlichtingseffecten.

  4. LEE 128: Bright Pink: Dit kleureffectfilter voegt een levendige roze kleur toe aan het licht. Het wordt vaak gebruikt om een energieke en opvallende sfeer te creëren, vooral in dansvoorstellingen of concerten.

  5. LEE 139: Primary Green: Dit kleureffectfilter voegt een intense groene kleur toe aan het licht. Het wordt vaak gebruikt om natuurlijke omgevingen of speciale lichteffecten te simuleren, zoals het creëren van een bosachtige atmosfeer.

  6. LEE 181: Congo Blue: Dit diepblauwe kleureffectfilter wordt vaak gebruikt om een mysterieuze of nachtelijke sfeer te creëren. Het kan ook worden gebruikt voor het simuleren van maanlicht of het creëren van dramatische effecten.

Het is belangrijk op te merken dat de keuze van LEE filters afhangt van de specifieke behoeften en creatieve visie van uw podiumproductie. Het assortiment LEE filters biedt echter een breed scala aan opties om de gewenste lichteffecten te bereiken en uw artistieke visie tot leven te brengen.

Kleurenfilters | LEE Filters | Rosco filters per vel of rol

Ontdek de veelzijdigheid van LEE en Rosco kleurenfilters voor podiumtechniek

Bij Podiumtechniek begrijpen we dat licht een essentieel element is voor elke succesvolle podiumproductie. Daarom zijn we verheugd om een uitgebreid assortiment kleurenfilters van zowel LEE als Rosco aan te bieden. Deze twee toonaangevende fabrikanten van belichtingsoplossingen hebben filters ontworpen om u te helpen de perfecte sfeer en visuele impact te creëren op uw podium. Met de hoogwaardige kleurenfilters van LEE en Rosco kunt u het licht op uw eigen unieke manier vormgeven en aanpassen aan de behoeften van uw voorstelling.

Lees meer