• Lorem ipsum
Instrumentstandaard - Kwaliteit en Stabiliteit voor Muzikanten

Statief voor Hobo - Een Stevige Ondersteuning voor Elegante Klanken

Ons statief voor hobo is speciaal ontworpen om deze prachtige houten blaasinstrumenten veilig te ondersteunen. Met een stevig en duurzaam ontwerp biedt ons hobo statief een betrouwbare basis, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw muziek. Of u nu een beginner of een ervaren hoboïst bent, ons statief voor hobo garandeert een elegante en comfortabele speelervaring.

Keyboardstandaard - Veelzijdigheid voor Toetsenisten

Voor toetsenisten van alle genres is onze keyboardstandaard de ideale keuze. Onze stands zijn in hoogte verstelbaar en kunnen worden aangepast aan uw speelstijl en voorkeur. Met een robuuste constructie biedt onze keyboardstandaard een stabiel platform voor uw elektronische toetsinstrumenten. Of u nu thuis oefent, in de studio werkt of op het podium staat, onze keyboardstandaard staat altijd klaar om u te ondersteunen.

Baritonsaxofoon Standaard - Een Betrouwbare Partner voor Saxofonisten

Onze baritonsaxofoon standaard is speciaal ontworpen om de zware last van een baritonsaxofoon te dragen. Met een stevig en veilig ontwerp biedt onze standaard een betrouwbare rustplaats voor uw waardevolle instrument. Of u nu optreedt met een ensemble, solo speelt of gewoon oefent, u kunt altijd rekenen op onze baritonsaxofoon standaard voor stabiliteit en gemoedsrust.

Duurzaamheid en Draagbaarheid - Onze Belofte

Bij onze instrumentstandaarden draait alles om duurzaamheid en draagbaarheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw waardevolle instrumenten veilig te houden, zowel tijdens het spelen als tijdens het vervoer. Daarom hebben we onze stands ontworpen met materialen van topkwaliteit en handige functies zoals inklapbare poten en verstelbare hoogtes. Zo kunt u moeiteloos uw standaard meenemen naar repetities, optredens en elke muzikale gelegenheid.

Ontdek de Perfecte Instrumentstandaard voor u

Of u nu een hoboïst, toetsenist of saxofonist bent, onze instrumentstandaard collectie biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige stands voor al uw behoeften. Met onze focus op stabiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, garanderen we dat onze instrumentstandaarden de perfecte aanvulling zijn op uw muzikale reis. Ontdek vandaag nog de ideale standaard voor uw instrument en til uw muzikale prestaties naar een hoger niveau.

Instrumentstandaard - Kwaliteit en Stabiliteit voor Muzikanten

Instrumentstandaard - Kwaliteit en Stabiliteit voor Muzikanten

Hier vindt u onze instrumentstandaardcollectie, waar we de perfecte ondersteuning bieden voor muzikanten van alle niveaus. Onze hoogwaardige statieven en stands zijn speciaal ontworpen om een veilige en stabiele basis te bieden voor een breed scala aan muziekinstrumenten, waaronder een statief voor hobo, een keyboardstandaard en een baritonsaxofoon standaard.

Lees meer
Heavy-duty, opvouwbare muzieklessenaar met 3-delig uitklapbare muziekhouder voor lange partituren. Inclusief nylon draagtas (GUIL BL/AT).
Fluit-, trompet- of klarinetstandaard met drie inklapbare poten.
Fluit-, trompet- of klarinetstandaard met ronde, metalen voet.
Hobostandaard met ronde, metalen voet.
Bugelstandaard met ronde, metalen voet.
Verrijdbare gongstandaard. Inwendige diameter: 150cm. Vier zwenkwielen, waarvan 2 met rem. In hoogte verstelbaar.
Verrijdbare gongstandaard. Inwendige diameter: 80cm. Vier zwenkwielen, waarvan 2 met rem. In hoogte verstelbaar.
Scharnierende gitaar-muurhanger. Dubbele scharnierend. Lange uitvoering.
Scharnierende gitaar-muurhanger (links + rechts). Korte uitvoering.
Gitaarhanger specifiek voor winkeldisplay. Links en rechts scharnierend. Kantelbaar. Gemakkelijk te verplaatsen / herpositioneren.
Drievoudige gitaarstandaard. In hoogte verstelbaar.