• Lorem ipsum
Schouwburg De Lawei - Drachten

Schouwburg De Lawei - Drachten

De Lawei in DrachtenDe Lawei is een gastvrij huis waar podiumkunsten, (cultuur) educatie, film en beeldende kunst worden aangeboden aan een divers publiek. Het is het kloppend hart en dé culturele ontmoetingsplaats van Smallingerland en de regio.

Het is een plaats waar makers en liefhebbers van deze kunsten elkaar treffen in de meest optimale omstandigheden. Een huis waar zowel passief als actief van al dat moois wordt genoten.

Middenin de samenleving

De Lawei staat middenin de samenleving, heeft een eigen onderscheidende programmering, stelt haar podia beschikbaar aan derden, zoekt en gaat verbindingen aan vanuit een integrale benadering van programma, educatie en productie (PEP) zowel een gemeentelijke, regionale als landelijke functie heeft een facilitaire functie vervult voor het (regionale) bedrijfs- en verenigingsleven.

Podiumtechniek verzorgde onder meer de techniek rondom de elektrische infrastructuur in de vorm van SRS-dimmers. In dit geval gaat het om NDP-dimmers die zowel bij conventioneel licht als bij led-armaturen kunnen worden ingezet.

 

 

LED Dimmer
De SRS-lighting Dimmer 12-kanaals NDP is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is