• Lorem ipsum
Accessoires

Accessoires

De prestaties en het effect van van beurs- en expositieverlichting kan met diverse accessoires worden verbeterd.

  1. Lensaccessoires: Lensaccessoires kunnen worden gebruikt om de lichtbundel van armaturen te beheersen. Ze omvatten lenzen met verschillende stralingshoeken, zoals spot-, medium- en flood-lenzen, waarmee je de spreiding van het licht kunt aanpassen en specifieke gebieden kunt benadrukken.

  2. Barndoors: Barndoors zijn metalen kleppen die aan de voorkant van een verlichtingsarmatuur worden bevestigd. Ze kunnen worden aangepast om het licht te richten en ongewenste strooilicht te verminderen, waardoor je meer controle hebt over de verlichting.

  3. Gobos: Gobos zijn sjablonen of dia's die in de verlichtingsarmatuur kunnen worden geplaatst om lichtpatronen, logo's of texturen op muren, vloeren of oppervlakken te projecteren.

  4. Kleurfilters: Kleurfilters, ook wel gel genoemd, kunnen aan de voorkant van het verlichtingsarmatuur worden geplaatst om de kleur van het uitgestraalde licht te veranderen. Dit kan helpen om een specifieke sfeer te creëren of om de branding van het merk te benadrukken.

  5. Truss- en ophangsystemen: Truss-systemen zijn vaak nodig om verlichtingsarmaturen op te hangen en op de juiste plaats te positioneren. Ze bieden de mogelijkheid om meerdere armaturen samen te voegen en ze flexibel in te zetten op beursstands en exposities.

  6. Dimmers en controllers: Dimmers en controllers worden gebruikt om de intensiteit van de verlichting aan te passen en effecten te programmeren. DMX-controllers zijn populair vanwege hun mogelijkheid om complexe lichtshows te creëren en meerdere armaturen te synchroniseren.

  7. Safety Cables: Deze kabels worden gebruikt om verlichtingsarmaturen en accessoires stevig aan truss-systemen of ophangpunten te bevestigen om ongelukken te voorkomen.

  8. Transportkoffers: Speciale koffers en tassen zijn handig om verlichtingsapparatuur veilig en gemakkelijk te transporteren naar verschillende locaties.

De specifieke accessoires die worden gebruikt, kunnen variëren afhankelijk van het type verlichting dat wordt gebruikt, de omvang van de beurs of expositie en de gewenste verlichtingseffecten. Het is altijd een goed idee om om contact met ons op te nemen om te bepalen welke accessoires het meest geschikt zijn voor je specifieke behoeften.