• Lorem ipsum
Accessoires

Accessoires

De prestaties en het effect van van beurs- en expositieverlichting kan met diverse accessoires worden verbeterd.

  1. Lensaccessoires: Lensaccessoires kunnen worden gebruikt om de lichtbundel van armaturen te beheersen. Ze omvatten lenzen met verschillende stralingshoeken, zoals spot-, medium- en flood-lenzen, waarmee je de spreiding van het licht kunt aanpassen en specifieke gebieden kunt benadrukken.

  2. Barndoors: Barndoors zijn metalen kleppen die aan de voorkant van een verlichtingsarmatuur worden bevestigd. Ze kunnen worden aangepast om het licht te richten en ongewenste strooilicht te verminderen, waardoor je meer controle hebt over de verlichting.

  3. Gobos: Gobos zijn sjablonen of dia's die in de verlichtingsarmatuur kunnen worden geplaatst om lichtpatronen, logo's of texturen op muren, vloeren of oppervlakken te projecteren.

  4. Kleurfilters: Kleurfilters, ook wel gel genoemd, kunnen aan de voorkant van het verlichtingsarmatuur worden geplaatst om de kleur van het uitgestraalde licht te veranderen. Dit kan helpen om een specifieke sfeer te creëren of om de branding van het merk te benadrukken.

  5. Truss- en ophangsystemen: Truss-systemen zijn vaak nodig om verlichtingsarmaturen op te hangen en op de juiste plaats te positioneren. Ze bieden de mogelijkheid om meerdere armaturen samen te voegen en ze flexibel in te zetten op beursstands en exposities.

  6. Dimmers en controllers: Dimmers en controllers worden gebruikt om de intensiteit van de verlichting aan te passen en effecten te programmeren. DMX-controllers zijn populair vanwege hun mogelijkheid om complexe lichtshows te creëren en meerdere armaturen te synchroniseren.

  7. Safety Cables: Deze kabels worden gebruikt om verlichtingsarmaturen en accessoires stevig aan truss-systemen of ophangpunten te bevestigen om ongelukken te voorkomen.

  8. Transportkoffers: Speciale koffers en tassen zijn handig om verlichtingsapparatuur veilig en gemakkelijk te transporteren naar verschillende locaties.

De specifieke accessoires die worden gebruikt, kunnen variëren afhankelijk van het type verlichting dat wordt gebruikt, de omvang van de beurs of expositie en de gewenste verlichtingseffecten. Het is altijd een goed idee om om contact met ons op te nemen om te bepalen welke accessoires het meest geschikt zijn voor je specifieke behoeften.

Met de SPX | LOUVER antireflecterende lamellen kan u de lichtintensiteit van de SPX | DELTALINE LED-armatuur effectief regelen. Dit geeft u de vrijheid om de perfecte sfeer en lichtverdeling in uw ruimte te creëren.
Deze barndoors geven u de mogelijkheid om de lichtuitstraling van uw SYCLOSPOT Led Spot te beheersen en te verfijnen. Ze stellen u in staat om de vorm en richting van het licht nauwkeurig te bepalen
Geef uw SPX SYCLOSPOT Led Spot een upgrade met de SPX | SYCLOSPOT Zoom. Dit accessoire, voorzien van een variabele zoom van 18° tot 42° en shutterblades, geeft u volledige controle over uw verlichting.
Verkrijgbaar in vier varianten - met een openingshoek van 20° of 40°, en in kleuren zwart of wit, kunt u met deze lenzen de lichtbundel nauwkeurig vormen en aanpassen aan uw specifieke behoeften.
Deze montagebeugels zijn specifiek ontworpen voor een perfecte pasvorm met de SPX | DELTALINE | Lineair LED armatuur. Ze bieden een solide en stabiele basis voor jouw verlichting, wat zorgt voor een veilige installatie.
Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de SPX | DELTALINE Standaard Bevestiging een betrouwbare ondersteuning voor je lineaire LED armaturen.
Vergroot de belichtingsmogelijkheden en het visuele comfort met de SPX | LEXYS Barndoors, speciaal ontworpen voor de SPX | LEXYS LED-spot.
De filterhouder is perfect afgestemd op de SPX | LEXYS LED-spot, wat zorgt voor een naadloze pasvorm en uitstekende prestaties. Het versterkt de functionaliteit van je spot en stelt je in staat om de verlichting volledig naar wens in te stellen.
Breid je mogelijkheden van je armatuur nóg verder uit met de SPX | LEXYS ZOOM Accessoirehouder in stijlvol zwart. Deze houder is speciaal ontworpen voor de SPX | LEXYS ZOOM LED-spot.
Als product van SPX-Lighting, een gerenommeerd Frans merk, kunt u rekenen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de LEXYS ZOOM Barndoors
De SPX | LEXYS ZOOM Filter Houder is ontworpen om naadloos samen te werken met uw LEXYS ZOOM LED-spot.
Maak kennis met de SPX | LEXYS ZOOM Half Tophead, een essentiële upgrade voor uw SPX | LEXYS ZOOM LED-spot.