• Lorem ipsum
Kabeltape | Soft PVC

Gebruik van Soft PVC Kabeltape

Isolatie

Gebruik Advance Soft PVC Kabeltape voor het isoleren van elektrische draden en kabels. De tape biedt een goede isolatie, beschermt tegen kortsluiting en voorkomt ongewenste elektrische contacten.

Bundeling

Door zijn flexibiliteit is Advance Soft PVC Kabeltape ideaal voor het bundelen van kabels. Hierdoor blijven kabels georganiseerd en op hun plaats, waardoor het risico op beschadiging of struikelen wordt verminderd.

Markering

Dankzij de beschikbaarheid in diverse kleuren is Advance Soft PVC Kabeltape perfect voor het markeren en identificeren van verschillende soorten kabels. Dit maakt het gemakkelijker om kabels te traceren en snel de juiste kabel te vinden tijdens onderhouds- of reparatiewerkzaamheden.

Kies voor Advance Soft PVC Kabeltape

Met Advance Soft PVC Kabeltape ben je verzekerd van een praktische, duurzame en kleurrijke oplossing voor al je kabelbeheerbehoeften. Bestel vandaag nog en optimaliseer je kabelmanagementproces met Advance!

Kabelbinders

Ontdek een naadloze verbinding tussen kabeltape en kabelbinders bij Podiumtechniek. Terwijl kabeltape ideaal is voor het isoleren, bundelen en markeren van kabels, bieden kabelbinders een stevige en betrouwbare manier om kabels te organiseren en te beveiligen. Samen vormen ze een essentieel duo voor effectief kabelmanagement, waardoor installaties georganiseerd, veilig en efficiënt blijven. Met een ruime selectie aan kabelbinders en kabeltape op één plek, is Podiumtechniek de ultieme bestemming voor al uw kabelbeheerbehoeften.

Kabeltape | Soft PVC

Kabeltape | Soft PVC tape

Advance Soft PVC Kabeltape is een veelzijdige oplossing voor diverse toepassingen in kabelbeheer. Met een breedte van 15 mm of 19 mm en een lengte van 10 meter of 20 meter biedt deze tape een betrouwbare en kleurrijke manier om kabels te isoleren, te bundelen en te markeren.

Lees meer
Kies voor Advance 15-10 AT7 PVC tape voor een gestroomlijnde, kleurrijke en betrouwbare aanpak van je kabelmanagement. Deze tape combineert gemak en functionaliteit, ideaal voor een breed scala aan toepassingen. 11 kleuren beschikbaar!
Advance 19-20 AT7 PVC Tape voor kabelbeheer: 20m lang, 19mm breed, in diverse kleuren, ideaal voor isolatie en bundeling. Beschikbaar in 10 kleuren!