• Lorem ipsum
Kaarslamp | led-kaarslamp | Segula | klassieke gloeilamp

Duurzame lampen van de beste kwaliteit

De tijd dat de klassieke gloeilamp het beste licht gaf, is al lang voorbij. Met de led-kaarslamp opent er voor jou een heel nieuwe wereld. Nu kan je eindelijk genieten van dezelfde warmte en gezelligheid, zonder dat je energierekening te hoog oploopt. Segula kaarslampen zijn bovendien milieuvriendelijk en gaan door hun onevenaarbare kwaliteit erg lang mee!

Segula led-kaarslampen: een blik op de collectie

De Segula led-kaarslampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waarvan het energielabel doorgaans varieert van A tot A++. Ze worden aan de hand van hun stijl onderverdeeld in series. Je keuze is belangrijk, omdat je met de juiste vormgeving en lichtkleur altijd zorgt voor de perfecte sfeer. Werp hieronder een blik op de populairste led-kaarslampen series van Segula en doe inspiratie op!

Segula Vintage Line

Laat je verleiden door de Segula Vintage serie, een lijn die geïnspireerd werd door de traditionele gloeidraadlampen. De led-kaarslampen uit deze collectie worden vooral gekenmerkt door hun hoge energie-efficiëntie. Ze zijn bovendien volledig dimbaar en combineerbaar met de dimmers van verscheidene fabrikanten. De kleurtemperatuur varieert van 2200K tot 2600K waardoor ze toepasbaar zijn in verschillende ruimtes. Naast deze wereld van voordelen zijn ze ook gewoon erg charmant door hun authentieke look. Je merkt dat ze met heel wat vakmanschap gemaakt zijn!

Toppers uit de Vintage Line

Segula Bright Line

Ook de Bright serie is een trots uit het Segula assortiment. Dankzij de geavanceerde led-technologie zijn deze led-kaarslampen erg zuinig. Doordat plastic onderdelen en koellichamen niet meer nodig zijn, wegen ze bovendien zo licht als een veertje. Maar wat deze lampen vooral bijzonder maakt, is de unieke vormgeving. Deze sierlijke led-kaarslampen zorgen ongetwijfeld voor de nodige gezelligheid in je zaak!

Toppers uit de Bright Line

Segula kaarslampen kopen bij Podiumtechniek

Door je led-kaarslampen te kopen bij Podiumtechniek ben je altijd zeker van de beste kwaliteit. Als ervaren professionals weten wij namelijk precies wat jij nodig hebt! Daarnaast zijn onze producten steeds scherp geprijsd en zijn er vaak interessante aanbiedingen om te ontdekken. Twijfelen is dus helemaal niet nodig. Bekijk ons ruim aanbod en je vindt zeker wat je zoekt! Mist er toch iets uit ons assortiment? Geen probleem, want je kan eenvoudig een offerte aanvraag doen voor maatwerk!

Kaarslamp | led-kaarslamp | Segula | klassieke gloeilamp

Ontdek de led-kaarslamp van Segula, de duurzame en milieuvriendelijke variant op de klassieke gloeilamp. Een goede keuze voor zowel professionals als particulieren. De bijzondere vorm en warme lichtkleur zorgt namelijk overal voor de nodige sfeer! Wij van Podiumtechniek zijn dan ook erg trots met deze topper in ons assortiment. Maak kennis met de verschillende series en vind eenvoudig de beste led-kaarslamp voor élke situatie!

Lees meer