• Lorem ipsum
AFAS Theater - Leusden

AFAS Theater - Leusden

AFAS Software heeft met het AFAS Experience Center een architectonisch statement gemaakt. Arbeid, cultuur, ontspanning, sport en ontmoeting gaan op het uitgestrekte terrein hand in hand, waarbij steeds de menselijke maat en behoeftes het uitgangspunt zijn geweest.

In het AFAS Theater is gekozen voor de high CRI-versie van de P12. Dit vanwege de sublieme kleurweergave en de voor het formaat en gewicht (23kg) verbluffende lichtopbrengst. Daarnaast zijn P12’s muisstil, zodat locaties in de buurt van het publiek en bij zachte muziek geen problemen opleveren. 19 van de P12’s hangen in de zaalbrug en de andere 18 zijn verspreid over verschillende locaties in de zaal.

14 De Musical

De eerste première die voor het theater gepland staat is de voorstelling 14 de musical gemaakt in een samenwerking tussen het management van Johan Cruijff en theatermaker Tom de Ket.

CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
De switchpack 12-kanaals is altijd handig voor het schakelen van apparaten die niet gedimd mogen worden. Deze switchpacks hebben geen miniumload.