• Lorem ipsum
G9 Fitting | G9 lichtbron Fitting |

Verschillende soorten G9 ledlampen om uit te kiezen

Er zijn verschillende soorten Segula ledlampen met een G9 fitting. Zo vind je in het assortiment niet alleen de frosted ledlamp, maar zijn er ook heldere ledlampen met deze fitting. Elk soort zorgt voor een andere sfeer in je interieur. Ze zijn ook op vlak van kleurtemperatuur en het aantal lumen erg verschillend. Door de grote verscheidenheid is er voor elk interieur en iedere situatie de ideale G9 fitting ledlamp. Indien je niet goed weet welke je moet kiezen, is dat geen enkel probleem. Want Podiumtechniek kan je optimaal adviseren. Onze experts beschikken namelijk over heel wat kennis omtrent verlichting!

G9 ledlampen kopen bij Podiumtechniek

G9 ledlampen koop je het best bij Podiumtechniek. Door voor onze webwinkel te kiezen, krijg je namelijk veel voordelen. Zo geniet je bij ons altijd van de scherpste prijzen en krijg je een stapelkorting als je er meerdere tegelijkertijd koopt. Daarnaast zorgen wij steeds voor een snelle levering. Alles dat je voor 15:00 bestelt, krijg je zelfs de volgende werkdag al in huis geleverd. Wij maken het je daarnaast mogelijk om een offerteaanvraag te doen. Dat is voornamelijk interessant voor zakelijke klanten die heel veel G9 ledlampen tegelijkertijd willen bestellen. Heb je ook ledlampen nodig met een andere soort fitting? Dan vind je gegarandeerd wat je zoekt in de rest van ons assortiment!

G9 Fitting | G9 lichtbron Fitting |

Fitting G9

G9 ledlampen zijn hoogspanningslampjes zonder reflector. Ze dienen vooral als alternatief voor de vroegere G9 halogeenlampjes. Het grote verschil tussen beide is dat een G9 ledlamp veel minder energie verbruikt en een mooier licht uitschijnt. Het loont dus om je lampjes te vervangen. Dat doe je ook makkelijk dankzij de steekfitting. Doordat de G9 ledlampen uit ons assortiment allemaal van Segula zijn, kan je bovendien rekenen op een lange levensduur en een prachtige lichtkwaliteit. Ontdek de mogelijkheden voor in jouw woning of zaak!

Lees meer