• Lorem ipsum
Fluortape | Fluorescerend tape | Glow in the dark tape

Opvallend en Functioneel

Fluorescerende tape is niet alleen opvallend, maar ook functioneel. Het verbetert de zichtbaarheid, zelfs in omgevingen met weinig licht, waardoor het ideaal is voor het markeren van looproutes, trappen, apparatuur en nooduitgangen.

Diverse Kleuren en Maten

Onze collectie fluortape is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je de perfecte tape kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor fluorescerend geel, groen, oranje of roze, elke kleur biedt een levendige en opvallende uitstraling.

Kies voor een smalle variant van Showgear of een bredere fluorescerende tape van Fluortape.

Betrouwbaar en Veelzijdig

Onze fluorescerende tape is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en vervaging, zelfs bij langdurig gebruik. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor het ideaal is voor tijdelijke en permanente toepassingen.

Bestel Nu

Voeg een opvallend en functioneel element toe aan je podium met fluorescerende tape van Podiumtechniek.nl. Bestel nu en laat je podium stralen met levendige kleuren en verbeterde zichtbaarheid.

Fluortape | Fluorescerend tape | Glow in the dark tape

Op zoek naar opvallende en functionele tape voor podiumtechniek? Ontdek onze collectie fluorescerende tape die jouw podium doet oplichten. Of het nu gaat om markeringen, veiligheid of artistieke accenten, fluortape voegt een helder en dynamisch element toe aan elke productie.

Lees meer
De Showgear Gaffa Tape Neon staat klaar om een opvallende en functionele toevoeging te zijn in elke situatie en omgeving. Licht op onder UV licht en zichtbaar in slecht verlichte ruimtes.
Fluortape 50-25: veelzijdige, fluorescerende tape van 25m x 50mm, perfect voor markering en decoratie, beschikbaar in 4 opvallende kleuren.