• Lorem ipsum

Betalingsmethoden Podiumtechniek B.V.

Wij hanteren voor particulieren en bedrijven diverse betalingsmogelijkheden. De meest gebruikelijke is Ideal. De keuze voor de betalingswijze kun je kiezen bij het afrekenen. Als de betaling succesvol is afgerond en de artikelen op de order zijn voorradig, dan wordt de bestelling direct verzonden. 

Zakelijke betalingen
Podiumtechniek B.V. levert op rekening aan bedrijven, stichtingen, overheids- en semi-overheidsinstellingen en scholen/universiteiten. De voorwaarde is dan dat er een inschrijving in de KvK is. Bij een bestelling op rekening controleren wij het een en ander handmatig en daardoor kan het zijn dat de levering iets vertraagd plaatsvindt.  

TIP!

Bij leveringen met spoed, maar wel met op rekening, adviseren wij betaling via Billink. Dit is een betalingsprovider die het mogelijk maakt orders op rekening tot een maximum van € 10.000,- te plaatsen. Deze methode zorgt voor een snelle orderverwerking. Billink werkt als volgt:

Kies tijdens het bestellen voor Billink
Bij het afrekenen in de webshop kies je Billink uit als betalingsmethode. Rond daarna je bestelling af. Via e-mail ontvang je direct de factuur met een betalingstermijn van 30 dagen.

Ontvang je bestelling van Podiumtechniek
Na betaling via Billink heb je 30 dagen de tijd voor je de factuur moet voldoen. Zijn er problemen met de levering van je bestelling? Dan kun je contact opnemen met Billink voor 14 dagen uitstel. Zo heb je ruim de tijd om te besluiten of je tevreden bent met het door jou bestelde product. Je betaalt alleen voor artikelen die je wilt behouden!

Betaal de rekening daarna aan Billink
Ben je helemaal tevreden over je bestelling? Dan kun je de factuur die je per e-mail hebt ontvangen voldoen. Heb je vragen over de factuur of de betaling? Neem dan contact op met Billink.

Ideal 
PayPal
Wanneer je kiest voor betalen met iDeal, kun je direct inloggen op je eigen bankrekening. Als je door middel van iDeal betaalt, staat je bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Je rekent af in je vertrouwde internetbetaalomgeving die wordt beveiligd door je bank.Met PayPal kunt je veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van PayPal. Je aankopen zijn in een paar seconden betaald. Je kiest in de winkelwagen voor betalen via PayPal.
Billink achteraf betalen  
Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de optie om achteraf te betalen via Billink. De verwerking van de order is dan razendsnel en de betaling is volstrekt veilig. Billink hanteert een betalingstermijn van 30 dagen.  
Gespreid betalen
 Bestellen op factuur
Is het budget tijdelijk niet toereikend? Kies dan voor betalen in drie termijnen. Je maakt dan geen schulden en extra kosten. De eerste termijn voldoe je meteen en de resterende twee telkens na 30 dagen; in het totaal 60 dagen dus. Je betaalt geen rente en er is geen BKR-registratie.Als je al langer zaken met ons doet, kun je op rekening bestellen. Je hoeft dan de factuur niet meteen te voldoen. We verwerken de bestelling handmatig, dus het kan zijn dat de uiteindelijke levering niet onmiddellijk plaatsvindt.
 Sofort 
Bancontact
Met SOFORT Banking kun je veilig betalingen doen met dezelfde gegevens als die je in je eigen online bankomgeving gebruikt. Van daaruit kun je rechtstreekse betalen. SOFORT Banking is TÜV-gecertificeerd, wat garandeert dat dit een veilige methode is om facturen mee te voldoen.Populaire en veilige methode voor betalingen vanuit België. Bancontact verzorgt de betaling vanuit verschillende banken en is verreweg de grootste betalingsprovider in België. 
 EPS  
Creditcards
Betalingen worden met EPS in real-time bevestigd, dit zorgt ervoor dat bestellingen en betalingen snel kunnen worden verwerkt. EPS is een populaire betalingsmethode met 2,5 miljoen gebruikers.Natuurlijk kun je ook betalen met VISA, Mastercard en American Express. Dit is een veilige methode en aankopen zijn in veel gevallen ook verzekerd tegen diefstal en beschadiging.