• Lorem ipsum
Lichtwerk

Lichtwerk

Lichtwerk, gelokaliseerd in Amsterdam, is een technisch verhuur- en productiebedrijf in de theater- en entertainmentindustrie met beschikking over eigen materialen en mensen.
Met specialistische kennis op het gebied van licht, geluid, video en rigging is geen enkele productie te gek voor Lichtwerk.
 
Naast het eigen assortiment aan rigging-materiaal en verlichtingsarmaturen bevindt zich onder hetzelfde dak het bedrijf Crul Audio; partner met betrekking tot geluid. Daarnaast werken ze regelmatig samen met M&F vormgeving voor de aankleding van evenementen.
 
Podiumtechniek B.V. kon JB-Lighting P9's leveren, die een welkome en zeer krachtige aanvulling zijn voor hun assortiment kwaliteitsarmaturen.
De JB-Lighting P10 heeft de compacte en lichte behuizing van de P9 en is voorzien van een heel precieze messenmodule. Het is daardoor het perfecte gereedschap voor veeleisende, creatieve toepassingen.
De P9 is buitengewoon veelzijdig, effectief en compact met extreem snelle pan-tilt bewegingen. Met zijn 330W led-vermogen en output van 15.000lm, is deze 'kleine versie' niet alleen een grote verschijning in termen van helderheid.
10 jaar
De Pea Soup CO2 Hazer produceert een nevel met de laagst mogelijke dichtheid. De neveldeeltjes zijn 3x kleiner dan die van de eerstvolgende concurrent.