• Lorem ipsum
Theater Lampegiet - Veenendaal

Theater Lampegiet - Veenendaal

Facade van Lampegiet VeenendaalTheater Lampegiet staat garant voor een divers aanbod kwalitatief hoogwaardige ervaringen. Het is het kloppend hart en dé culturele ontmoetingsplaats van Veenendaal en de regio.

Theater Lampegiet in Veenendaal is een gastvrij huis voor de (podium)kunsten waar makers en liefhebbers elkaar treffen in de meest optimale omstandigheden.

Middelgroot theater voor professionals en amateurs

Het is een middelgroot theater (550 stoelen) met jaarlijks circa 130 professionele voorstellingen en een scala aan andere (commerciële) activiteiten, waaronder 35 amateur-voorstellingen en verhuringen aan professionele gezelschappen.

Dimmers en splitter

Podiumtechniek leverde recentelijk een nieuwe infrastructuur voor het licht in de vorm van dimmers en DMX-splitters. Natuurlijk ontbreekt de onontbeerlijke A-BEE DMX Remote niet om armaturen draadloos op afstand te bedienen.

 

LED Dimmer
De SRS-lighting Dimmer 12-kanaals NDP is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is
Deze SRS Lighting DMX-splitter 10-kanaals heeft 10 DMX-uitgangen en Neutrik powerCON spanningstoevoer. Makkelijk te monteren in een 19-inch rack.
Wandbox 4x D-Type connector gaten + 1x PG21 gat
Winnaar
A-BEE set met handzender en basisstation
Deze SRS Light DMX-splitter 4-kanaals heeft 4 DMX-uitgangen en is zeer gemakkelijk te monteren aan een truss of trek. Op alle SRS-splitters zit levenslange garantie!
SRS Lighting Slide, perfect voor installatie met 12-kanaals DDP of NDP dimmers.
SRS Lighting NDP RCK: Een 12-kanaals installatiedimmer voor RCK-systemen. Eenvoudige vervanging voor vaste installaties. Betrouwbaar en duurzaam met snelle respons