• Lorem ipsum
HOF MLT ONE / TWO / THREE pre-rig vierkant truss met vorkbevestiging

HOF MLT ONE / TWO / THREE pre-rig vierkant truss met vorkbevestiging

Preview: Truss HOFFORk 350 MLT (black)HOF MLT ONE, TWO and THREE

HOF levert truss-materiaal in de meest voorkomende formaten. Het gaat hierbij om truss met een-, twee-, drie-, vier- of vijfpuntsbevestiging. De HOFKON-serie is een eigen formaat van HOF, die is voorzien van conische verbindingen. Daarnaast is er HOFPRO, een serie die compatible is met materiaal van Prolyte, HOFBOLT die gemonteerd wordt met boutverbindingen en HOFFORK met vorkverbindingen.

Truss in verschillende lengtes

HOFFORK 350 MLT aluminium truss met vorkverbinding heeft een buisdoorsnede van 48,3mm met een materiaaldikte van 4,5mm en er kan gebruik worden gemaakt van 4-weghoekstukken. De breedte van de truss is 608 x 356mm (buitenmaat). De truss is beschikbaar in de lengtes 1.600, 2.400 en 3.200mm.

Pre-rig: zonder demontage op transport

HOFFORK 350 MLT is pre-rig truss, wat betekent dat de truss inclusief de gemonteerde apparatuur op een dolly in de vrachtwagen gereden kan worden. De componenten zijn zo ontworpen dat de truss zonder verdere demontage op de dolly past.

Pre-rig truss met extra's

HOFFORK MLT2 is volledig uitwisselbaar met reguliere HOFFORK MLT, maar heeft een aantal extra's, zoals vorkverbindingen die verstelbaar zijn. Ze kunnen tot 70mm naar buiten worden gedraaid, waardoor de lengtes variabel worden (tot 140mm extra) en door de vorkverbindingen maar aan één kant van de truss te verstellen kunnen zo ook zonder extra hulpmiddelen cirkels uit reguliere truss-delen worden gecreëerd.
De dollies van MLT2 zijn voorzien van extra verende wielen voor veiliger transport, en de staanders en andere voorzieningen maken het mogelijk dat bij de afbouw en het transport van de truss maar één man of vrouw nodig is. 

Technical Details

  • Tubes: 48,3 x 4,5mm
  • Bracing: 30 x 3mm
  • incl. connectors
  • EN-AW6082T6
  • Black powder coating