• Lorem ipsum
Golfballampen | Segula Golfballampen | Golfbal Led-lampen

Vintage serie

De led-golfballampen uit de Segula Vintage serie bieden je een onevenaarbare lichtsfeer dankzij hun warme lichtkleur. Ze hebben een klassieke uitstraling en zijn voorzien van een ultramoderne led-technologie. Er zijn meerdere mooie golfballampen in deze bijzondere lijn, maar de Segula LED Golfbal Goud 24 V DC is dankzij zijn elegante look een échte uitblinker!

Bright serie

Golfballampen komen ook voor in de Bright serie. Deze ledlampen worden vooral gekenmerkt door hun hoge kwaliteit in kleurweergave en de hoogste energie-efficiëntie. Daarnaast komen ze in een breed aanbod van fittingen. De ledlampen uit deze serie zijn dus geschikt om te gebruiken in diverse armaturen en zorgen altijd voor de juiste lichtintensiteit!

Altijd de beste kwaliteit aan een scherpe prijs bij Podiumtechniek

Goede verlichting is erg belangrijk, daarom kies je ook het best voor de kwaliteitslampen van Segula. Ze zijn stuk voor stuk duurzaam, stijlvol en milieuvriendelijk. Podiumtechniek is ook de beste plek om Segula ledlampen te kopen, want wij leveren je steeds de beste kwaliteit aan de laagste prijzen. Bovendien is ledlampen kopen bij Podiumtechniek erg handig. Onze specialisten kunnen je altijd voorzien van advies op maat. Aarzelen is dus niet nodig. Neem een kijkje in ons uitgebreid ledlampen assortiment en geniet binnenkort van meer sfeer!

Golfballampen | Segula Golfballampen | Golfbal Led-lampen

De verlichting die je kiest heeft een grote impact op je interieur en de algemene sfeer in een ruimte. Kies daarom voor Segula ledlampen. Dankzij hun vele voordelen stellen ze nooit teleur. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende leuke vormen, waaronder de Segula golfbal ledlamp. Dit is vooral een aanrader als je je interieur graag zo knus en stijlvol mogelijk maakt. Ontdek hieronder meer over deze bijzondere lamp!

Klein maar krachtig

Hoewel de led-golfballampen een klein formaat hebben, zorgen ze toch voor een krachtige en aangename verlichting. Dit dankzij de unieke led-technologie! Daarnaast verbruiken ze weinig energie en zijn de meeste modellen dimbaar. Gebruik deze ledlampen om accenten te leggen en donkere hoekjes te verlichten of maak er eyecatchers van in combinatie met een fraaie armatuur. Hoe je ze ook toepast, dankzij de zee aan voordelen die ze je bieden, stellen ze nooit teleur!

Laat je verleiden door verschillende stijlvolle uitvoeringen

De mooie led-golfballamp is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Segula heeft namelijk verschillende series met elk hun unieke uitstraling. Er zijn dus veel mogelijkheden om iedere ruimte de juiste uitstraling te geven. Werp hieronder een blik op de stijlvolle series!

Lees meer