• Lorem ipsum
S14s Fitting | Buislampen S14s Fitting |

Heel wat mogelijkheden

Vroeger was er niet zo heel veel keuze als je een tl-lamp wou kopen. Tegenwoordig bestaan de buisvormige ledlampen met een S14s fitting in diverse uitvoeringen. Zo zijn er niet alleen de klassieke heldere ledlampen in buisvorm, maar ook deze met een gouden kleurtje. Hoewel de ledlampen ook in afmetingen kunnen verschillen, zijn ze altijd erg lang. Ze worden namelijk gebruikt als hoofdverlichting. Je kan ze daarnaast zowel horizontaal als verticaal bevestigen. Al de S14s ledlampen bij Podiumtechniek zijn van Segula. Dit merk blinkt uit op vlak van lichtkwaliteit, design en levensduur. Welke S14s fitting ledlamp je ook kiest, het zorgt dus altijd voor de juiste sfeer bij jou thuis of in je zaak. De lampen zijn tevens allen milieuvriendelijk wat de dag van vandaag zeker niet onbelangrijk is!

S14s fitting ledlampen kopen bij Podiumtechniek

Wil jij ook graag S14s fitting ledlampen voorzien in je zaak of huis? Dan zit je goed bij Podiumtechniek. Geniet bij ons van de scherpste prijzen en een extra stapelkorting. Ben je nog aan twijfelen tussen deze en andere ledlampen? Dan mag je ons altijd om advies vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed helpen. Wij bieden je tevens de mogelijkheid om een offerteaanvraag te doen op onze site. Op die manier bestel je eenvoudig hele grote hoeveelheden S14s fitting ledlampen voor in je zaak. Heb je nog vragen hieromtrent? Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

S14s Fitting | Buislampen S14s Fitting |

Fitting S14s

Herinner jij je de ouderwetse tl-lampen nog? Ze verbruikten veel energie, maar zorgden toch voor heel wat licht. Ze zijn dan ook een lange tijd erg populair geweest. In de loop van de jaren werd er echter minder vaak gebruik van gemaakt. Dat komt omdat het licht niet als aangenaam ervaren werd. Gelukkig is er nu het perfecte alternatief: de S14s fitting buisledlampen. Deze ledlampen lijken sterk op tl-lampen, maar zijn vele malen energiezuiniger. Daarnaast zorgen ze voor een aangename verlichting en gaan ze erg lang mee. Als jij nog oude tl-lampen in huis hebt, is het dus interessant om deze te vervangen. Ze helpen je geld te besparen en meer gezelligheid te creëren. Ook heb je veel meer keuze uit verschillende soorten waardoor je in het assortiment de ideale verlichtingsoplossing voor iedere ruimte vindt!

Lees meer