• Lorem ipsum
Corrosia Theater, Expo & Film

Corrosia Theater, Expo & Film

Corrosia Theater, Expo & Film is hét kunstencentrum van Almere met kunst aan de muren en kunst op de planken. Ze bieden een avontuurlijk en toegankelijk programma, van beeldende kunst, dans, theater en muziek tot film, debat en literatuur. Het leggen van dwarsverbanden in de programmering tussen beeldende kunst, theater en film is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

Podiumtechniek was in nauw overleg met de architect betrokken bij het ontwerp én de eigenlijke realisatie van de technische middelen in de theaterzaal. Opvallend binnen het concept is het gebruik van balken met geïntegreerde stroom- en DMX-faciliteiten. De balk levert stroompunten voor de armaturen en aansluitpunten voor DMX, waarbij stroom wordt aangeleverd via harting-multiconnectors. De distributie van het DMX-signaal gebeurt intern via de ingebouwde DMX-splitter. Zo ontstaat een aanzienlijk betrouwbaarder systeem, doordat de DMX-lijnen niet zijn doorgelust. De stroomaansluitingen en DMX-kabels blijven netjes geordend, waardoor onderhoud en de opsporing van storingen (als ze al optreden) veel minder tijdrovend zijn.

Meer informatie over het licht, het geluid en de infrastructuur, die Podiumtechniek B.V. verzorgd.

 
Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel
19-inch paneel 24x A-type connector + TEN47- of Socapex 37-opening voor montage van ModulAir-PCB's en multiconnectors
Winnaar
A-BEE set met handzender en basisstation
Deze SRS Lighting DMX-splitter 10-kanaals heeft 10 DMX-uitgangen en Neutrik powerCON spanningstoevoer. Makkelijk te monteren in een 19-inch rack.
Headset-microfoon met 3mm condensatorkapsel. Het resultaat van focus en toewijding m.b.t. perfecte head-worn microfoons voor gebruik in theaters en bij evenementen.
PCB met male CEEP/Socapex-connector voorzien van drie 14-pins IDC-connectors. Onderdeel van het ModulAir-systeem.
Wandbox 4x D-Type connector gaten + 1x PG21 gat
LED Dimmer
De SRS-lighting Dimmer 12-kanaals NDP is één van de meest uitgebreide dimmers van SRS Light én een van de meest geavanceerde dimmers die verkrijgbaar is
Print met 4x XLR 3PIN Female-connector, voorzien van een 14-pins IDC-connector.
PCB met 4x XLR 5-pin female. Om DMX-uitgangen te integreren in een ModulAir set-up, bijvoorbeeld in een stagebox die het signaal doorgeeft aan een etherCON-connector.