• Lorem ipsum
De Doelen - Rotterdam

De Doelen - Rotterdam

De kernactiviteiten van de Doelen zijn het presenteren van live muziek en het faciliteren van ontmoetingen. Het handelen wordt gedreven door drie kernwaarden die zij voor onze partners, gasten en klanten willen creëren: open, bruisend en gastvrij.

De Doelen is concert- en congresgebouw in het hart van Rotterdam. In deze combinatie van twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland. In 2016 vierden ze het vijftigjarig jubileum van de Doelen in het huidige gebouw aan het Schouwburgplein. Maar de traditie van een concertgebouw met de naam de Doelen in Rotterdam gaat veel verder terug: tot in 1697.

 

Muziekhuis voor iedereen

De zeer brede programmering, van grote publiekstrekkers tot specialistische concerten voor de doorgewinterde muziekkenner, van kinderconcerten tot concerten met muziek uit diverse herkomstlanden, maakt de Doelen een muziekhuis voor iedereen.
 

Preferred partner

Podiumtechniek leverde eerder al SRS DDP-dimmers aan De Doelen en kon recentelijk een aanzienlijk aantal profielspots van JB-Lighting en een Pea Soup hazer afleveren. Meer hierover.
 
 
10 jaar
De Pea Soup CO2 Hazer produceert een nevel met de laagst mogelijke dichtheid. De neveldeeltjes zijn 3x kleiner dan die van de eerstvolgende concurrent.
De P9 is buitengewoon veelzijdig, effectief en compact met extreem snelle pan-tilt bewegingen. Met zijn 330W led-vermogen en output van 15.000lm, is deze 'kleine versie' niet alleen een grote verschijning in termen van helderheid.
CRI >90
De P12, moving head met een led-vermogen van 640 watt, is ongelooflijk helder, extreem licht en compact met een gewicht van slechts 23kg.
De Installatie dimmer 12-kanaals DDP is een zeer compacte 19inch dimmer met een snelle dimmer-reactie, 400uS rise-time, voor een betaalbare prijs